kinaidos

kinaidos

Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ο καυλιάρης βούλγαρος Νο3



από τον Δημήτρη (φίλο μας στο blog)

Δεν σταμάτησε να μου γαμάει το λαρύγγι, μέχρι που έφτασε η ώρα να χύσει

-          οοοο πούστη σε χυνωωω όλα στο στόμα σου μέσα
τράβηξε τον πούτσο του από το λαρύγγι και αμέσως άδειαζε το σπέρμα του στο στόμα μου, έχυνε με πολύ ορμή, το στόμα μου γέμισε με τα πηκτά του καυτά χύσια! Κατάπινα όσα δεν μπορούσα να κρατήσω, γιατί ήθελα να τα καταπιώ όλα μαζί, αλλά είχε άλλα σχέδια, μου λέει
-          μην τα πίνεις, κράτησε τα χύσια μου στο στόμα… πάρε κι άλλα πούστη
όταν σταμάτησε, μετά από το τρελό χύσιμο, τράβηξε την πούτσα του από το στόμα, σκληρή και υγρή με τα χύσια και τα σάλια μου την έτριβε χωρίς να τον πιάνει με το χέρι στο πρόσωπο μου, ενώ εγώ περίμενα να μου πει να καταπιώ επιτέλους τα χύσια του που κρατούσα στο στόμα όπως ζήτησε.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο καυλιάρης βούλγαρος Νο2

από τον Δημήτρη (φίλο μας στο blog)
 
Μας είχα σερβίρει τα ποτά και η κουβέντα μας είχε να κάνει με την ξαφνική επιστροφή του στη Βουλγαρία και ξανά στη Ελλάδα. Το δικό μου μυαλό πιο πολύ σκεφτόταν πως αντέχει τόση ώρα χωρίς να πετάξει έξω τον πούτσο του, για να τον ξεκαυλώσω! Αφού δεν έκανε τίποτα για την επόμενη μισή ώρα περίπου, πήρα την πρωτοβουλία να του πάρω τις καύλες, σηκώθηκα ενώ μιλούσε, τράβηξα το τραπεζάκι που εμπόδιζε και γονάτισα μπροστά του, αυτός σταμάτησε να μιλάει απότομα, άνοιξε τα πόδια του, ξάπλωσε πίσω βάζοντας κλασσικά τα χέρια πίσω από το κεφάλι του, έχοντας ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο του.