kinaidos

kinaidos

Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Κώστας, Άγγελος οι γαμιάδες μου No2



Ήμουν εξαντλημένος, είχα χύσει τρεις φορές με την τελευταία την ώρα που με έχυνε στη μάπα και παρόλο όμως που πονούσα στο κώλο, μέσα μου ήθελα να με ξανά γαμήσει εκείνη την ώρα, τον κοιτούσα στα μάτια και περίμενα μια κίνηση του, η ψωλή του είχε πέσει, αλλά εγώ περίμενα να μου πει να του πάρω τσιμπούκι για να καυλώσει και να με ξανά γαμήσει, δεν ήθελα πλέον να φαντασιώνομαι γαμήσια και πίπες, ήθελα όλα να είναι ζωντανά μαζί με τον Άγγελο, τον επίσημο πλέον γαμιά μου! είχα έναν δικό μου άντρα όπως τον φανταζόμουν και δεν με πείραζε καθόλου να τον υπακούω, να τον υπηρετώ, ήμουν απλά ευτυχισμένος που επέλεξε εμένα για γκομενάκι του…


Με τον Άγγελο περνούσαμε πολύ καλά, με γαμούσε σε κάθε ευκαιρία που είχαμε από χώρο, αλλά και χώρο να μην είχαμε, όλο και κάπου βρίσκαμε μια καλή κρυψώνα για γαμήσι η έστω κάτι πιο απλό για μια πίπα.
Ένα σαββατοκύριακο μου έστειλε μήνυμα ότι θα λείπουν οι δικοί του και κατά τις 21:00 να πήγαινα, αυτό σήμαινε ένα καλό ολονύκτιο γαμήσι, με καινούργιες εκπλήξεις και ίσως να ήταν η ώρα να δοκιμάσω την “χρυσή βροχή” του Άγγελου, που συχνά πυκνά έλεγε κάθε φορά που βρισκόμασταν στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν έκανε. Ήταν κι αυτό μια από τις φαντασιώσεις μου, είχα δει βέβαια και κάποιες τσόντες, αν και αρχικώς δεν μου άρεσε η ιδέα το μάτι μου δεν ξεκολλούσε από την οθόνη, έβλεπα το πόσο το ευχαριστιόταν κι δυο, αλλά περισσότερο αυτός που δεχόταν το κατούρημα και όχι μόνο στο πρόσωπο και το σώμα, αλλά και στο στόμα! Έκανα και για αυτό σενάρια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν τον Άγγελο να με οδηγεί στο μπάνιο γυμνό και να με γονατίζει κι εγώ να τον κοιτάζω όσο αυτός άνοιγε την ζώνη, να κατεβάζει το φερμουάρ από το παντελόνι του και να βγάζει το πούτσο του πεσμένο, να τραβάει το πετσάκι για να φανεί το πουτσοκέφαλο και να με στοχεύει και μετά από λίγο να αρχίζει το κατούρημα, αρχικά στο σώμα και στη συνέχεια όσο δυναμώνει το κατούρημα να στο ανεβάζει στο πρόσωπο και επειδή θα είχα κλειστό στο στόμα να μου λέει να το ανοίξω και την ίδια στιγμή να μου γεμίζει το στόμα με το κατούρημα του! δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να καταπίνω κάτουρα, όπως έβλεπα στις τσόντες, αλλά νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να μου γεμίζει το στόμα και να τα αφήνω να βγαίνουν και ξανά να μου γεμίζει το στόμα…

Στις 21:00 ακριβώς χτύπησα την πόρτα, ήδη καυλωμένος από τις φαντασιώσεις μου. Άνοιξε η πόρτα αλλά ο Άγγελος δεν φαινόταν, συνήθιζε κάποιες φορές να μένει πίσω από την πόρτα γυμνός και έτοιμος με τον πούτσο του σκληρό και όταν έμπαινα μέσα με άρπαζε και με έστηνε στο τοίχο και με γαμούσε χωρίς καν μια καλησπέρα, είτε μου τον έδινε στο στόμα αν ήταν πολύ καυλωμένος και έτοιμος να χύσει. Κι ενώ περίμενα να δω τον Άγγελο όπως είπα καυλωμένο, πίσω από την πόρτα ήταν ο Κώστας!!! Η έκπληξη μου ήταν τεραστία! Είχα να δω από κοντά τον Κώστα τουλάχιστον 5 μήνες, αμέσως τον πλησίασα τον φίλησα σταυρωτά και τον αγκάλιασα από τον λαιμό, χωρίς να μπορώ να πω κουβέντα. Το τελευταίο διάστημα, κάνα δυο μήνες η επικοινωνία μας δεν ήταν τόσο τακτική όπως στη αρχή όταν έφυγε, γενικά σαν να είχαν κρυώσει αυτά που αισθανόμουν για εκείνον, φυσικά ήμουν με τον Άγγελο, δεν είχα πολλά περιθώρια να φαντασιώνομαι τον Κώστα, αλλά δεν ένιωθα ότι μου λείπει, όπως τον πρώτο καιρό. Όμως εκείνη τη στιγμή αναβίωσαν όλα όσα ένιωθα για αυτόν, σαν να μην έλειψε ποτέ. Τον έσφιγγα πάνω, ένιωθα όμως κι αυτός να έχει περάσει τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και να με σφίγγει κι αυτός. Όταν μετά από λίγα λεπτά κατάφερα να μιλήσω, του είπα ότι μου έλειψε πολύ κι απάντησε το ίδιο για μένα. Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι δυο φορές σαν να προσπάθησε να πει κάτι, αλλά το σταματούσε, συνεχίζαμε να μένουμε αγκαλιασμένοι για μερικά λεπτά ακόμα. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαστε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι και ίσως να ψυλλιαζόταν κάτι από τα αισθήματα μου, πήγα να τραβηχτώ, αλλά ο Κώστας με κράτησε στη θέση μου κι αυτή τη φορά κοιτιόμασταν στα μάτια. Ταυτόχρονα τα χέρια του από τη μέση μου κατέβηκαν και μου χούφτωσε τα κωλομέρια, λέγοντας ότι θα ήθελε παρά πολύ να μου πάρει την παρθένια μου αυτός!
Κανονικά έπρεπε να πέσω από τα σύννεφα, αλλά αντίθετα με κυρίευσαν δυο συναισθήματα, ένα ευτυχίας που άκουσα από τον Κώστα να λέει ότι με θέλει και απογοήτευση που δεν ήταν αυτός που μου πήρε την παρθενιά και επιπλέον δεν ήξερα τι να πω εκείνη τη στιγμή, ένιωθα ότι τον πούλησα. Οκ ήταν υπερβολικό, τώρα μακριά από εκείνη την εποχή σκεφτόμενος πιο ήρεμα, ο Κώστας ποτέ δεν μου έδωσε κάποιο σημάδι ότι με γούσταρε, αλλά ούτε και ο Άγγελος μου είχε πει ότι ο Κώστας ήξερε ότι με πηδούσε αυτός. Πολύ αργότερα έμαθα από τον Κώστα, ότι μεταξύ τους το συζητούσαν, αν και ήταν σχεδόν σίγουροι ότι γουστάρω ψωλές, ειδικά ο Κώστας δεν αποφάσιζε να κάνει κάποιο βήμα, επειδή δεν είχε εκείνο το σημάδι που να τον κάνει να νιώσει απόλυτα σίγουρος και του ότι κάποιες φορές είχε προσέξει ότι τον κοιτάω λαίμαργα σχεδόν, δεν ήταν το κλικ για να μου την πέσει. Μου είπε, ότι αν κι εγώ κυκλοφορούσα με το σλιπ, όπως έκανε αυτός όταν ήμασταν μαζί και έκανα κάποια παιχνίδια για να του δείξω ότι γούσταρα πούτσο, να ήταν η αφορμή που περίμενε. Και όντως δεν κυκλοφορούσα ποτέ μαζί στο σπίτι μόνο με το σλιπ, γιατί δεν θα ήξερα πώς να κρύψω την στύση μου!

Του είπα ότι κι εγώ θα ήθελα να ήταν αυτός που θα μου έπαιρνε την παρθενιά, αλλά δεν τολμούσα τότε να πω τίποτα, γιατί απλά τον είχα στο μυαλό μου σαν str8, αλλά στις φαντασιώσεις ήταν αυτός που με γάμησε πρώτος και συνέχεια ήτανε σχεδόν η μοναδική μου φαντασίωση. Τότε έσκυψε λίγο και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με γλώσσα, ήταν ο άντρας που μου πήρε την παρθενιά στο γλωσσόφιλο. Τα χέρια του κατέβηκαν ακόμα πιο κάτω και πιάνοντας με από τα μπούτια με σήκωσε στην αγκαλιά του, εγώ τον αγκάλιασα από το λαιμό, ενώ δεν σταματήσαμε να φιλιόμαστε. Ξεκίνησε και με πήγε στη τραπεζαρία και με ακούμπησε στο τραπέζι και συνεχίσαμε τα φίλια ακόμα πιο παθιασμένα. Τον ήθελα μέσα μου, ήθελα να με κάνει δικό του, ουσιαστικά ήθελα αυτό που με την φαντασία μου το είχα κάνει πολλές φορές!
Άρχισε να με ξεκουμπώνει, στηρίχτηκα στο τραπέζι και ανασηκώθηκα για να τραβήξει το παντελόνι μου κάτω, μου έβγαλε τα παπούτσια και τράβηξε το παντελόνι μαζί με το σλιπ μου και μου είπε να κάνω το ίδιο σε αυτόν. Έλυσα τη ζώνη του και άνοιξα κουμπιά, έπιασα το παντελόνι του και το τράβηξα κάτω χωρίς το σλιπ, τότε αυτός άρχισε να με φιλάει ξανά, φαινόταν πολύ καυλωμένος όπως εξάλλου ήμουν κι εγώ. Το χέρι μου πήγε στο ψωλή του, τον χούφτωσα και ένιωσα την σκληράδα του, στο μυαλό μου για μια στιγμή πέρασε το πώς ένιωσα όταν πρώτο έπιασα το πούτσο του Άγγελου και οι δυο έχουν πολύ σκληρές ψωλές.
Έβαλα το χέρι μου μέσα στο σλιπ και πριν πιάσω το πούτσο του, του χούφτωσα τα αρχίδια, μεγάλα και ζουμερά, σκεφτόμουν τα χύσια που κρύβουν μέσα τους και αναστέναξα μέσα στο στόμα του Κώστα καθώς με φιλούσε. Δεν πρόλαβα να συνεχίσω με το πούτσο, γιατί ο Κώστα με ξάπλωσε πίσω και με τράβηξε πιο έξω, γονάτισε και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα! Ο Άγγελος δεν το είχε κάνει αυτό, ούτε και το περίμενα από τον Κώστα, αλλά με έκανε να τρέμω ολόκληρος! Ένιωθα την υγρή γλώσσα του πάνω στη τρύπα μου να με γλύφει και να μου φιλάει την κωλοτρυπίδα, ήμουν έτοιμος να εκραγώ! Το αξύριστο πρόσωπο του έδινε ακόμα περισσότερη καύλα, καθώς ένιωθα τα γενιά στα κωλομέρια μου ανάμεσα όσο με έγλυφε. Έφτυσε στη τρύπα και καθώς συνέχιζε να με γλύφει, άρχισε να μου βάζει δάχτυλα στη τρύπα, πρώτα ένα και μετά δεύτερο. Με γαμούσε μετά δάχτυλα, πότε σιγά και ταυτόχρονα με έγλυφε και πότε γρήγορα και με κοιτούσε, εγώ στο μεταξύ χάιδευα όλο στο σώμα μου, έπαιζα με τις ρόγες μου που είχα σάλιωσε, έτρεμα από καύλα, μέχρι που είπα στον Κώστα ότι θέλω να με γαμήσει, να με σκίσει και να με κάνει δικό του! ο Κώστας σταμάτησε σηκώθηκε και με τράβηξε ακόμα λίγο έξω από το τραπέζι και κατέβασε το σλιπ του, όπου και φάνηκε η ψωλάρα του σε όλο το μεγαλείο της! σίγουρα δεν ήταν σαν το πούτσο του Άγγελου, αλλά την διάφορα την έκανε το πουτσοκέφαλο που ήταν μεγάλο και ξεχώριζε από τον κορμό της πούτσας.
Ούτε εγώ, αλλά ούτε κι ο Κώστας φαινόταν ότι ήθελε να παρατείνει τα προκαταρτικά, έφτυσε στην παλάμη του και πασάλειψε τον πούτσο του και μια δεύτερη φορά για υγράνει την τρύπα μου περισσότερο. Μου σήκωσε το αριστερό πόδι και το έβαλε στον ώμο του και την επόμενη στιγμή ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να μ’ ακουμπάει πιέζοντας την τρύπα μου, έσφιξα τα χέρια μου στην άκρη του τραπεζίου και πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε, ένιωσα το πούτσο του Κώστα να μπαίνει μέσα μου, δεν ξέρω πόσο μέσα μου είχε χωθεί, αλλά ο πόνος ήταν δυνατός, για αυτό και δεν μπόρεσα να κρατήσω την κραυγή μου, ο Κώστας δεν έδειξε να ανησύχησε με την κραυγή μου γιατί την ίδια στιγμή ένιωσα επανωτό σπρώξιμο ξανά και ξανά! Αν και στο μυαλο μου δεν ήθελα να σταματήσει, τον ήθελα τρελά μέσα μου όλο, ο πόνος όμως με έκανε να λέω συνεχεία “περίμενε λίγο – περίμενε λίγο” σαν τις χαζοπαρθένες λίγο πριν χάσουν την παρθενιά, περιμένοντας όρκους αγάπης πριν δώσουν στον γαμιά τους το πολυτιμότερο που έχουν ως προίκα.
Ευτυχώς ο Κώστας ήταν σαν να μην μ’ άκουγε, μου έπιασε το πόδι που είχε στον ωμό του και με ένα συνεχόμενο δυνατό σπρώξιμο έχωσε ολόκληρο τον πούτσο του μέσα μου! πόνεσα αλλά και καύλωσα ακούγοντας εκείνη την ώρα τον Κώστα να λέει με καυλωμένη φωνή “τον πήρες όλο μέχρι τ’ αρχίδια”  άνοιξα τα μάτια, τα οποία τα είχα κλειστά όσο μου έχωνε το πούτσο του και τον είδα να με κοιτάει κατευθείαν στα μάτια, ιδωμένος και εμφανώς καυλωμένος αλλά περισσότερο νομίζω ότι ήταν ευχαριστημένος που επιτέλους  με γαμούσε και δεν το καθυστέρησε καθόλου, με κοφτές κινήσεις άρχισε να με γαμάει, πονούσα αλλά δεν με ένοιαζε πλέον αντίθετα του έλεγα ανάμεσα στα βογκητά μου, να με γαμήσει πιο δυνατά κι αυτός το έκανε!
Είχα τρελαθεί από καύλα, άφησα τα χέρια από την άκρη του τραπεζίου και τα τέντωσα πάνω από το κεφάλι μου, απολάμβανα το πούτσο του Κώστα που στην κυριολεξία μου έσκιζε τον κώλο, ο Κώστας κατέβασε το πόδι μου από τον ωμό του και μου κρατούσε τα δυο πόδια από τους αστραγάλους ανοιχτά, με έκανε να νιώθω το πουτανάκι του.
Τον κοιτούσα όσο με γαμούσε, κοιτούσα τον πούτσο του που μπαινόβγαινε μέσα μου, κοιτούσα τα χέρια του που κρατούσαν σφιχτά τους αστραγάλους μου και κρατούσαν ανοιχτά τα πόδια μου, κοιτούσα το ιδρωμένο στήθος του και τα μπράτσα του, κοιτούσα το πρόσωπο του με σφιγμένα τα χείλια γεμάτο ιδρώτα, κοιτούσα τη λεκάνη του και το στομάχι του, που κουνιόταν μπρος πίσω και ένιωθα την ψωλάρα του να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου … μαζί με τα βογκητά μου έβγαιναν μικρές φράσεις που δεν τις σκεφτόμουν καθόλου κι ο Κώστας απαντούσε “είμαι δικός σου – ναι. δικό μου πουστράκι μόνο” “γάμησε με κι άλλο, δυνατά – παρ’ τον όλο  ρε πούστη ” “είμαι το πουτανάκι σου – έτσι σε θέλω, πουτανάκι ” “τι ψωλάρα έχεις – γουστάρεις τον πούτσο μου ε; παρ’ τον”
Δεν κατάλαβα πότε βγήκε από μέσα μου και με τράβηξε από το τραπέζι, με γύρισε και με έσπρωξε να ακουμπήσω στο τραπέζι και με τα πόδια του άνοιξε τα δικά μου και χωρίς άλλο τίποτα, ένιωσα να μου χώνει ξανά τον πούτσο του μέσα μου.
Με έπιανε σφιχτά από την μέση και με γαμούσε γρήγορα ρίχνοντας μου κάποιες φορές κωλοσκάμπιλα, μέχρι που ηρέμησε τον ρυθμό του, κάρφωσε τον πούτσο του όλο μέσα και έμεινε έτσι, με σήκωσε μου χάιδευε το στήθος, με φιλούσε και έγλυφε το λαιμό, μου ψιθύριζε στο αυτί ότι είμαι δικός του, ότι πολύ καιρό τώρα τον καύλωνα και ήθελε να με γαμήσει, άσχετα αν την παρθένια μου την πήρε ο Άγγελος, είπε ότι τον πείραξε αυτό, αλλά ξέρει ότι εγώ θέλω για γαμιά μου αυτόν και μου ζήτησε να του το πω, μου γύρισε το κεφάλι και άρχισε να με γλωσσοφιλά και να πιέζει τον πούτσο περισσότερο μέσα μου, με κόλλησε στο τραπέζι, από την μια ο σκληρός του πούτσος μέσα μου, τα χέρια του που με χάιδευαν και το παθιασμένο γλωσσόφιλο με έκαναν να αναστενάξω “εσύ είσαι ο γαμιάς μου, ο άντρας μου, είμαι μόνο δικός σου”

Με κόλλησε πάνω του, με φιλούσε πολύ δυνατά, μέχρι που οι ανάσες του άρχισαν να γίνονται πιο γρήγορες και το κορμί του να τρέμει, με έσφιξε ακόμα πιο δυνατά πάνω και ένιωσα να αδειάζει μέσα μου την καύλα του, ενώ μου έπαιζε τον πούτσο, που φυσικά δεν χρειάστηκε για πολύ, έχυσα αμέσως. Αφού άδειασε τα χύσια του μέσα μου, με γύρισε και φιλιόμασταν για κάποια ώρα. Με πήρε από το χέρι και με πήγε στη τουαλέτα, εκεί συνεχίσαμε τα φιλιά κάτω από το νερό. Οι ψώλες μας δεν είχαν πέσει, ήμασταν ακόμα καυλωμένοι, τα φιλιά και τα χάδια ανεβάζανε περισσότερο ακόμα τις καύλες μας.
Ήθελα να γευτώ τον πούτσο του, τον ήθελα στο στόμα και περίμενα παθιασμένα να με γονατίσει για να πάρω τον πούτσο του στο στόμα. Του είχα πιάσει το πούτσο και τον μαλάκιζα και φυσικά πλέον δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα μου το ζητήσει, άρχισα να του φιλάω το λαιμό και κατέβαινα σιγά σιγά προς τον πούτσο του, περνώντας από το στήθος και τις ρόγες,  στην κοιλιά το στομάχι μέχρι που συνάντησα τις πρώτες τρίχες και την ψωλάρα του με το χοντρό πουτσοκέφαλο που έλιωνα από πόθο να το πάρω μέσα στο στόμα μου.
Δεν τον πήρα αμέσως στο στόμα, συνέχιζα να τον μαλακίζω, χουφτώνοντας και τα αρχίδια του, ήθελα για λίγο να δω αυτήν την ψωλάρα από κοντά, μέχρι εκείνη την ώρα το μόνο που είχα δει κι αυτό με δύσκολα (εκτός ότι την ένιωθα μέσα μου) να μπαινοβγαίνει την ώρα που με γαμούσε στο τραπέζι.
Κάποιες στιγμές κοιτούσα τον Κώστα όσο τον μαλάκιζα, στο πρόσωπο του φαινόταν ότι ήθελε να του πάρω τον πούτσο στο στόμα και δεν ήθελα να τον κάνει να περιμένει κι άλλο. Άρχισα να του γλύφω το πουτσοκέφαλο και σιγά σιγά το πήρα μέσα στο στόμα.
Δεν το χόρταινα το πουτσοκέφαλο του, το ρουφούσα και το έγλυφα αργά και βασανιστικά και όσο πήγαινε, έχωνα τον πούτσο του περισσότερο στο στόμα μου. Τα βογκητά του μου έδειχναν ότι είμαι σε καλό δρόμο. Δεν μπορούσα να καταπιώ τον πούτσο του, το πουτσοκέφαλο δύσκολα περνούσε στο λαρύγγι και με έπνιγε. Ο Κώστας μου έβγαλε τον πούτσο από το στόμα και μου ζήτησε να του γλύψω τα αρχίδια “θέλω να σου γαμήσω το στόμα και όπως σε γαμάω να χύσω μέσα ” μου είπε και δεν χωρούσε καμία αντίρρηση, όχι γιατί το ζήτησε ο γαμιάς μου, αλλά γιατί αυτό ακριβώς ήθελα να γίνει “θέλω να πιω τα χύσια σου – όχι δεν θέλω να τα πιεις, θέλω να αφήσεις τα χύσια μου να βγουν από το στόμα σου να τα δω” δεν περίμενε καμία απάντηση μου ή δεν πρόλαβα, γιατί αμέσως μου έχωσε το πούτσο του στο στόμα και άρχισε να το γαμάει.
Ήταν ένα δυνατό γαμήσι στο στόμα, με έπνιγε γιατί πολλές φορές προσπαθούσε να μου χώσει όλο το πούτσο στο στόμα, σταματούσε όταν έβλεπε ότι πνιγόμουν, ίσα που προλάβαινα να πάρω μια δυο ανάσες και αμέσως μου ξανά έχωνε το πούτσο του στο στόμα. Ζούσα τις φαντασιώσεις, γονατιστός μπροστά στον Κώστα να μου γαμάει το στόμα αγρία κι εγώ να πνίγομαι με την ψωλάρα του και στο τέλος να μου πετάει τα χύσια στη μάπα μου…
Δεν ήθελα να τελειώσει τόσο σύντομα, αλλά ο Κώστας δεν άντεχε περισσότερο με ένα δυνατό βογκητό ένιωσα το στόμα μου να πλημμυρίζει με τα υγρά του, κρατούσε το κεφάλι σταθερά μέχρι να αδειάσει για δεύτερη φορά τα χύσια του. Όσο ο Κώστας άδειαζε τα αρχίδια του στο στόμα μου, έχυνα κι εγώ για δεύτερη φορά, ήμουν τόσο καυλωμένος που γευόμουν στο στόμα μου τα χύσια του, που έχυσα σχεδόν χωρίς να πιάσω το πούτσο μου.

Δεν κατάπινα, γιατί ήθελα να τον ευχαριστήσω, να αφήσω τα χύσια του να τρέξουν από το στόμα μου, εξάλλου με καυλώνει ότι καυλώνει τον γαμιά μου!
Έτσι μόλις τράβηξε τον πούτσο του έξω από το στόμα, άφηνα σιγά σιγά να τρέχουν τα χύσια μέσα από το στόμα μου. Κατάλαβα ότι το γουστάρει τρελά αυτό, με κοιτούσε αχόρταγα και μαλάκιζε τον πούτσο του “έτσι πουτανάκι, άστα να βγουν όλα από το στόμα σου”
Μόλις άφησα και τα τελευταία χύσια, μου ξανά έβαλε στο στόμα τον πούτσο του και με άφησε να τον ρουφήξω όπως ήθελα.
Καθάρισα τον πούτσο του από κάθε ίχνος χύσι πάνω στο πούτσο του και μόλις τελείωσα, φίλησα τα αρχίδια και σήκωσα το κεφάλι κοιτώντας τον στα μάτια παραμένοντας γονατιστός, περιμένοντας να μου πει τι άλλο ήθελε να κάνω για αυτόν.

Συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου