kinaidos

kinaidos

Σελίδες

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Άπειρο σώμα… έμπειρο μυαλό





Στάλθηκε από τον “daddy”

Χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό.



Περίμενα το άγνωστο ραντεβού μου στο σπίτι, το οποίο είχα «ψαρέψει» στο mirc, εκείνη την εποχή το κυριότερο μέσο αναζήτησης. Τα μόνα που γνώριζα ήταν ότι είναι αδύνατο, κοντό περίπου 167 και 53 κιλά 19 χρόνων, χωρίς πολλές εμπειρίες όπως μου είπε, αλλά με πολύ πρόστυχο μυαλό, όπως φάνηκε από τον τρόπο που μου έγραφε στο mirc.
Ακριβώς στις 22:30 όπως είχαμε καθορίσει το ραντεβού μας, χτύπησε το κινητό μου, λέγοντας μου ότι είναι κάτω από το σπίτι. Άνοιξα την εξώπορτα της πολυκατοικίας και την πόρτα του διαμερίσματος, περιμένοντας καυλωμένος να ανέβει το «πρόστυχο μυαλό». Όταν είδα να ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και να ξεπροβάλει από μέσα ο «άγνωστος», που περίμενα πάγωσε το αίμα μου και μαλάκωσε ότι σκληρό είχα εκείνη την ώρα πάνω μου!

Ο άγνωστος που περίμενα, δεν ήταν καθόλου άγνωστος τελικά, αλλά ο γιος ενός φίλου μου, για να το θέσω πιο σωστά, γηπεδικού φίλου, με τον οποίον είχαμε τις ίδιες θέσεις με διαρκείας στο γήπεδο, εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Σάκης, (το όνομα του «πρόστυχου μυαλού») με προσπέρασε και μπήκε μέσα στο σπίτι, αφήνοντας με ακόμα πελαγωμένο να σκέφτομαι τι είχε συμβεί. Αργότερα από εκείνη την ημέρα και σκεφτόμενος την σκηνή, κατάλαβα ότι ο Σάκης είτε δεν σοκαρίστηκε που με είδε, είτε το σοκ ήταν στιγμιαίο και δεν του φάνηκε η και το πιο πιθανό, να χάρηκε κιόλας!
Όταν μετά από τα δευτερόλεπτα της παγωμάρας συνήρθα, μπήκα κι εγώ στο σπίτι, τον βρήκα καθισμένο άνετα στο σαλόνι να με περιμένει. «είσαι έτσι γιατί δεν σου αρέσω;» «είμαι έτσι, γιατί είσαι γιος του φίλου μου.» «εμένα πάντως μου αρέσεις πολύ, εδώ και καιρό ήθελα να γαμηθώ μαζί σου» «καλά δεν σε πειράζει καθόλου που είμαι φίλος του πατέρα σου;» «ε καλά φίλοι! Φίλοι μόνο στο γήπεδο είστε, δεν κάνετε και παρέα» «και η κοπέλα σου;» «ε τι έγινε με αυτήν;» «είναι κάλυψη η κοπέλα σου;» «όχι, είναι γκόμενα μου» «και;» «και τι; Μου αρέσει να γαμάω γυναίκες και να γαμιέμαι με άντρες, αλλά με άντρες, όχι παιδάκια…» και συνέχισε «πάντα περίμενα στο γήπεδο κάποιον πανηγυρισμό, για να αγκαλιαστούμε και να νιώσω το κορμί σου πάνω στο δικό μου όπως και τα φιλία στα έδινα στο λαιμό η και πολύ κοντά στα χείλια σου, πολλές από τις φορές ακουμπώντας τα χείλια μου στην άκρη των δικών σου…»
Όντως είχε δίκιο!!! Πολλές φορές αναγκαζόμουν να τον ξεκολλήσω από πάνω, από τον παρατεταμένο πανηγυρισμό του, γεμίζοντας με με φιλιά στον λαιμό και τα μάγουλα, δεν θυμάμαι να ακούμπησαν τα χείλια μας, μπορεί να ήταν μια φαντασίωση του αυτή, αλλιώς ίσως να ψυλλιαζόμουν κάτι ή να μην ήθελα κιόλας!

Ήμασταν σιωπηλοί, για πρώτη φορά τον κοιτούσα, όπως θα κοιτούσα ένα πραγματικά άγνωστο αγόρι, είχε μικρά αλλά καλοσχηματισμένα χείλια, μάτια στο χρώμα του μελιού, σώμα λεπτό και γυμνασμένο, όσο αυτό φαινόταν κάτω από την εφαρμοστή μπλούζα που φορούσε, αλλά και τα ωραία πόδια όπως αναδείκνυε το εφαρμοστό τζην του. Έφερα στο μυαλό μου την είσοδο του στο σπίτι, τα μάτια μου τον είχαν ακολουθήσει, το κωλαράκι του μικρό, ολοστρόγγυλο διαγραφόταν κι αυτό τέλειο κάτω από το τζην. Στη θύμηση της εικόνας, καύλωσα! Ο πούτσος μου άρχισε να ξανά σκληραίνει για δεύτερη φορά, μια στην αναμονή του άγνωστου αγοριού που περίμενα και τώρα στην θεά του γνωστού αγοριού, που μάλλον κατάλαβε (είδε καλύτερα) τι μου συμβαίνει. Με ζωγραφισμένο ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλια του, σηκώθηκε από την θέση του και με πλησίασε. Έβαλε το ένα χέρι γύρω από τον λαιμό μου και με το άλλο χούφτωσε τον πούτσο μου, αντανακλαστικά τα χέρια μου του χούφτωσαν το κωλαράκι. Πράγματι ήταν μικρό, μικρό και σφιχτό. Κάθε μου παλάμη κάλυπτε ένα κωλομέρι του. Όσο μου χάιδευε τον πούτσο, τόσο του έπιανα πιο σφιχτά τα κωλομέρια του και τον τραβούσα πάνω μου. Με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια «άσε με να νιώσω τον σκληρό σου πούτσο» είπε και γύρισε πλάτη σε μένα. Σήκωσε τα χέρια και τα πέρασε πίσω από τον λαιμό μου, ενώ ταυτόχρονα πίεζε το κωλαράκι του πάνω στον πούτσο μου. Τα χέρια μου διέσχισαν αργά αργά το σώμα του
από το στήθος του, μέχρι το στομάχι, λίγο πιο κάτω και του χούφτωσα τον πούτσο, ο οποίος διαγραφόταν σκληρός. Του έπιασα τη μέση και άρχισα να πιέζω το κωλαράκι του ακόμα πιο πολύ πάνω στον πούτσο μου, αυτός είχε γείρει το κεφάλι του πάνω μου και έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς και μέσα από αυτούς έλεγε «θέλω να γίνω το πουτανάκι σου!».
Τον γύρισα απότομα και άρχισα να του φιλάω και να του γλείφω τον λαιμό, πιάνοντας πολύ σφιχτά τα κωλομέρια του, πιέζοντας τον πούτσο του πάνω στο δικό μου. Οι αναστεναγμοί και τα βογκητά του έγιναν έντονα, όπως και η ερώτηση «πες μου, με θέλεις για πουτανάκι σου;» μετά από μερικές επαναλήψεις της ερωτήσεις, τον απομάκρυνα λίγο από πάνω μου και κάρφωσα το βλέμμα μου στο δικό του.
Είχε ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο η φωνή του όταν ξανά είπε χωρίς να πάρει το βλέμμα του από το δικό μου «θέλω να γίνω το πουτανάκι σου, σε παρακαλώ, πες μου ότι με θέλεις για πουτάνα σου…»
Το βλέμμα μου, χωρίς να κουνήσω το κεφάλι, τον διέτρεξε από την κορυφή μέχρι τα νύχια… έτρεμε και εξακολουθούσε να έχει στα μάτια του την φράση [θέλω να γίνω το πουτανάκι σου] πρόσεξα ότι το τζην του, στην άκρη της ψωλής του ήταν υγρή, δεν κατάλαβα αν είχε χύσει η αν τα προσπερματικά υγρά ήταν τόσα, ώστε να φτάσουν να φαίνονται τόσο έντονα στο τζην.
Έβαλα το χέρι μου στον σβέρκο του και τον τράβηξα κοντά μου, σε απόσταση αναπνοής τα χείλια μου από τα δικά του «από τώρα και στο εξής, θα είσαι το πρόστυχο πουτανάκι μου» και κόλλησα τα χείλια μου τα δικά του, που άνοιξαν αμέσως, αφήνοντας μου βάλω την γλώσσα μου στο στόμα μου, για να συναντήσει την δική του. Επιδοθήκαμε με μανία σε ένα ξέφρενο γλωσσόφιλο, δεν περίμενα αλλά ο μικρός φιλούσε υπέροχα, μου ρουφούσε την γλώσσα, σαν να της έπαιρνε τσιμπούκι!
Τον σταμάτησα άλλη μια φορά απότομα, ελάχιστα από τα χείλια μου, ίσα για να μπορώ να τον κοιτάω κατευθείαν μέσα στα μάτια «θα είσαι υπάκουο πουτανάκι έτσι;» «ναι, θα είμαι» «χωρίς αντιρρήσεις» «ναι χωρίς, κάνε με ότι θέλεις, είμαι δικό σου πουτανάκι».
Τράβηξα και του έβγαλα την μπλούζα, το θέαμα του γυμνού σώματος του, με καύλωσε ακόμα περισσότερο, τον έπιασα από τους ωμούς και τον έσπρωξα να γονατίσει. Γονατιστός μπροστά μου, με κοιτούσε περιμένοντας να του πω τι να κάνει, όχι ότι δεν ήξερε, αλλά περίμενε όπως τα σκυλάκια την εντολή.
Άρχισα να ξεκουμπώνω την ζώνη και μετά τα κουμπιά από το παντελόνι, με το ζόρι κρατούσε τα μάτια του στα δικά μου, έπαιζαν μια πάνω μια κάτω, προσπαθώντας να δει τον πούτσο μου, αλλά και να μην χάσει από την άλλη το βλέμμα μου!
Άφησα να πέσει το παντελόνι μου κι αμέσως το βλέμμα του καρφώθηκε στον σκληρό πούτσο μου που διαγραφόταν μέσα στο σλιπ μου, του λέω «κοίτα με στα μάτια» κι αμέσως το έκανε. Κατέβασα το σλιπ και κρατώντας του από το κεφάλι πίσω, χαμήλωσα λίγο κι έτριβα τις ρόγες του με το πουτσοκέφαλο μου, οι ρόγες του είχαν σκληρύνει η μάλλον ήταν σκληρές από ώρα. Ανέβηκα πιο πάνω, και χάιδευα με τον πούτσο μου, τον λαιμό του, τα μάγουλα του, το πιγούνι του. Του έδινα ελαφρά μπατσάκια με τον πούτσο στα μάγουλα. Ο μικρός ασυναίσθητα είχε ανοίξει λίγο το στόμα, με την γλώσσα να φαίνεται ανάμεσα στα χείλια του, περίμενε να του δώσω τον πούτσο στο στόμα. Περίμενε χωρίς να τον ζητήσει. Άφησα τον πούτσο από το χέρι και με το βλέμμα του έδειξα τον πούτσο μου. Αυτός αμέσως, έφερε το χέρι του και μου έπιασε τον πούτσο και έκλεισε το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα του.
Ένιωσα την υγρή του γλώσσα να τυλίγεται γύρω γύρω στο πουτσοκέφαλο μου. Πίεσα το κεφάλι του, για να πάρει περισσότερο τον πούτσο μου στο στόμα. Άρχισε να τον χώνει πιο βαθιά στο στόμα του, στα μισά όμως σταμάτησε. Του έπιασα το κεφάλι, για να μην τον βγάλει, όπως έδειχνε ότι θα έκανε, και έσπρωξα τον πούτσο σιγά πιο μέσα στο στόμα του. Σήκωσε τα χέρια και προσπάθησε να με σταματήσει αλλα του είπα «κάτω τα χέρια, θα τον πάρεις όλο στο στόμα, έτσι είναι τα πουτανάκια».
Τα δακρυσμένα μάτια που με κοιτούσαν όσο έσπρωχνα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα, με καύλωναν.
Ήθελε λίγο ακόμα για να τα καταφέρει, όταν άρχισε να πνίγεται και να βήχει, βγάζοντας και πετώντας σάλια, ανάμεσα από τα χείλια και τον πούτσο μου. Τον έβγαλα από το στόμα του για να πάρει μια ανάσα. Ο πούτσος μου και το στόμα του έσταζαν από τα σάλια του Σάκη, του λέω «πουτανάκι, αλλά δεν μπορείς να πάρεις τον πούτσο στο στόμα, κακό αυτό!» «το θέλω πολύ…χτύπα με!!!» «χτύπα με;» «ναι, μπάτσισε με…μέχρι να γίνω καλό πουτανάκι, μου αξίζει!!!».
Του έπιασε το κεφάλι από τα μαλλιά με το ένα χέρι, το έγειρα πίσω και του έριξα δυο επανωτές γερές μπάτσες και του είπα «αυτήν την φορά θα τον πάρεις όλο μέσα στο στόμα, μέχρι τα αρχίδια, κατάλαβες;» «ναι, θα τον πάρω όλο!»
Έφερα το κεφάλι του στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα. Τον άφησα να τον πάρει μέχρι εκεί που μπορούσε, όταν σταμάτησε, τον έπιασα από τα μαλλιά αυτήν την φορά και με τα δυο χέρια κι έσπρωχνα πολύ αργά, αλλά σταθερά. Είδα οτι πήγε να σηκώσει τα χέρια πάλι, αλλά τον πρόλαβα «κάτω τα χέρια, μη με πιάσεις». Είχε καταφέρει σχεδόν μεταξύ βήχα και πολλών σάλιων να τον πάρει όλο τον πούτσο μου στο στόμα του ίσα που είπα «έλα πουτανάκι μου, σχεδόν τον έχεις όλο στο λαρύγγι σου…» όταν τον είδα να τρέμει ολόκληρος και με σπασμωδικές κινήσεις του σώματος του και πνιχτά βογκητά, το τζην του άρχισε να υγραίνεται πολύ στην άκρη του πουτσοκέφαλο του!!! το πουτανάκι έχυνε!!!
Το θέαμα του μακρόσυρτου οργασμού του με έφερε και μένα στα άκρα μου, έτσι κι αλλιώς με το ζόρι κρατιόμουν, μη χύσω πολύ πριν από τον μικρό. Τράβηξα τον πούτσο μου από το στόμα του κι αμέσως σχεδόν του πέταξα τα χυσίδια στη μάπα! Ανάμεσα στα βογκητά μας, τον άκουσα να λέει «στο στόμα, στο στόμα…» αμέσως τον ξανά κάρφωσα στο στόμα του, αυτήν την φορά με περισσότερη φόρα λόγο της καύλας μου… κατάφερε όχι εύκολα, αλλά τον πήρε όλο μέσα στο στόμα, τα αρχίδια μου ακουμπούσαν το σαγόνι του. Όταν άφησα και την τελευταία
σταγόνα στο λαρύγγι του, τράβηξα τον πούτσο μου έξω, για να πάρει μια ανάσα. Τα μάτια του ήταν κόκκινα και γεμάτα δάκρυα, έγλειφε γύρω από το στόμα του τα χύσια μου ανακατεμένα με τα σάλια του. Πήρε με το χέρι του τα χύσια που ήταν διάσπαρτα στο πρόσωπο του και τα έβαζε στο στόμα του, γλείφοντας όλα του τα δάχτυλα ένα ένα.
Όλη αυτήν την ώρα τον κρατούσα ακόμα από τα μαλλιά, μόλις του άφησα τα μαλλιά μου είπε «γάμησε με σε παρακαλώ». Πρόσεξα ότι ο πούτσος του ήταν ακόμα σκληρός, δεν ξεκαύλωσε καθόλου, εξάλλου είναι 19 χρόνων. Του λέω «θέλω ένα διάλειμμα, λίγο αργότερα θα σε γαμήσω» «τώρα θέλω να με γαμήσεις» ο τόνος της φωνής του δεν ήταν επιτακτικός, πιο πολύ παρακαλετός ήταν, αλλά εμένα με τσίτωσε, τον άρπαξα από τα μαλλιά και του έχωσα άλλα δυο χαστουκιά, αρκετά πιο δυνατά από τις πρώτες λέγοντας του «το πότε θα σε γαμήσω και πως, είναι δικό μου θέμα, εσύ απλά ακολουθείς» «συγνώμη το ξέρω, απλά θέλω να γίνω και στην πράξη πουτανάκι σου» «έγινες πουτανάκι μου ήδη» «θα είσαι ο πρώτος άντρας που θα με γαμήσει» άλλη μια έκπληξη από τον Σάκη! «δεν έχεις γαμηθεί ποτέ;» «όχι, δεν έχω κάνει τίποτα με άντρες, είσαι ο πρώτος άντρας μου».
Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι το αγόρι αυτό ήταν παρθένο με άντρες!!! Η ιδέα και μόνο της παρθένας και στενής κωλοτρυπίδας του με καύλωσε ξανά. Δεν χρειαζόμουν πλέον το διάλειμμα που είχα ζητήσει, ο πούτσος μου σκλήρυνε και μάλιστα νομίζω περισσότερο από την πρώτη φορά, όταν σκεφτόμουν την εικόνα του μικρού κώλου του, όπως φαινόταν από το τζην.
Δεν ήθελα να περιμένω περισσότερο, αλλά δεν μπορούσα κιόλας. Του είπα να σηκωθεί και να βγάλει το παντελόνι του. Έμεινε γυμνός, με τον πούτσο του σκληρό και όρθιο παράλληλο σχεδόν με το σώμα του. Η όλη αρρενωπότητα της ηλικίας του βέβαια με καύλωνε ακόμα περισσότερο, σκεφτόμουν, ένα αρσενικό πουτανάκι στα χέρια μου. Τον τράβηξα κοντά μου και το ρίξαμε στα γλωσσόφιλα. Αυτήν την φορά το τζην δεν υπήρχε και χούφτωνα αχόρταγα τα σφιχτά κωλομέρια του. Σάλιωσα τα δάχτυλα μου και άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα του. Όντως ήταν σφιχτός, ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα πριν πίστευα ότι θα συναντήσω μια κωλοτρυπίδα χαλαρωμένη, ενός αγοριού που έχει φάει πολλές πούτσες, αλλά έκανα λάθος.
Τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα, εκεί του είπα να στηθεί στα τέσσερα, στην άκρη του κρεβατιού. Αυτό που είδα με άφησε έκπληκτο, το μικρό στήθηκε ως ένα έμπειρο πουτανάκι, το σπάσιμο της μέσης του και το άνοιγα των ποδιών σου έδιναν την κωλοτρυπίδα του στο πιάτο. Γονάτισα πίσω του κι άρχισα να του γλείφω την παρθένα κωλοτρυπίδα, δίνοντας του μερικά ελαφρά κωλοσκάμπιλα αλλά ο Σάκης ήθελε ακόμα πιο δυνατά «βαρά με δυνατά, κάνε με να νιώσω πουτάνα» σηκώθηκα, πήρα το λιπαντικό και έριξα ανάμεσα στα κωλομέρια του, μετά με το δάχτυλο έτριψα το λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα του και σιγά σιγά άρχισα να χώνω το δάχτυλο μου στην τρύπα του. Ο Σάκης σφιγγόταν και του έφευγαν μερικά βογκητά «πονάς;» «συνέχισε…σε θέλω πολύ μέσα μου» σε λίγο ήδη τον γαμούσα με το δάχτυλο, ο Σάκης κουνούσε το κωλαράκι του στον ρυθμό του δαχτύλου μου. Άρχισα ταυτόχρονα με το γαμήσει του δαχτύλου να του ρίχνω δυνατά κωλοσκάμπιλα, αναγκάζοντας τον να τινάζει το κεφάλι πάνω, αφήνοντας μικρές κραυγές πόνου.
Έβαλα μπόλικο λιπαντικό στον πούτσο μου και ξανά έβαλα κι άλλο λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα του, ο πούτσος μου δεν είναι ο ιδανικός για μια παρθένα τρύπα λόγω πάχους. Στήθηκα πίσω του κι αυτήν την φορά, άρχισα να παίζω την κωλοτρυπίδα του με το πουτσοκέφαλο… αν και ο Σάκης μιλούσε μέσα από τα δόντια του τον άκουγα που παρακαλούσε να του το χώσω «γάμησε με, γάμησε με».
Άρχισα να σπρώχνω το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα του, ένιωθα το μικρό να σφίγγεται του λέω «μην σφίγγεσαι, θα πονέσεις πιο πολύ» και απάντησε μόνο «γάμησε με»
Με ένα απότομο σπρώξιμο, κατάφερα και του έχωσα το πουτσοκέφαλο στην τρύπα. Είδα τα χέρια του Σάκη να πιάνουν το σεντόνι και το σφίγγουν, αφήνοντας μια κραυγή ,έχοντας το πρόσωπο του χωμένο στο στρώμα.
Έσπρωξα κι άλλο, ο Σάκης τίναξε το κεφάλι στιγμιαία πάνω, αφήνοντας μια δυνατή κραυγή πόνου και τα χέρια του τράβηξαν το σεντόνι στο στόμα του, το οποίο δάγκωνε. Πήρα το λιπαντικό και έριξα κι άλλο στο σημείο που ο πούτσος μου χωνόταν στην κωλοτρυπίδα του.
Ταυτόχρονα με το σπρώξιμο, του έριξα κι ένα αρκετά δυνατό κωλοσκάμπιλο, αυτήν την φορά ανασηκώθηκε το κεφάλι αρκετά πάνω, δίνοντας μου την ευκαιρία να τον πιάσω από το μαλλί, χωρίς να αναγκαστώ να σκύψω μπροστά. Οι κραυγή του τώρα ήταν αρκετά δυνατή, τα χέρια του σφιγμένα σε γροθιές, ακουμπούσαν με το ζόρι στο στρώμα και έτρεμαν, αφού του κρατούσα το κεφάλι από τα μαλλιά προς τα πίσω και του λέω «τώρα νιώθεις πουτάνα η θέλεις όλο τον πούτσο μέσα στην κωλοτρυπίδα σου;» με τρεμάμενη σχεδόν κλαψιάρικη φωνή είπε «όλο τον πούτσο σου»
Τον τράβηξα πίσω, αναγκάζοντας τον να αφήσει το σεντόνι και τα χέρια του να κρέμονται στον αέρα. Είδα ότι το πρόσωπο του ήταν γεμάτα δάκρυα και η ανάσα του κοφτεί και του λέω «θέλεις να σταματήσουμε για σήμερα;» γύρισε απότομα το κεφάλι του προς το δικό μου «σε παρακαλώ, μη σταματάς, γάμησε με, σε θέλω!!!»
«μήπως πονάς πολύ και δεν αντέχεις άλλο;» κι η απάντηση ήταν «αυτή τη φορά, μπες όλος μέσα μου, γίνε ο άντρας μου κι εγώ το πουτανάκι σου».
Τον έσπρωξα να πέσει μπροστά και του πέταξα ένα από τα μαξιλάρια, δεν χρειάστηκε να του πω το γιατί, το πήρε και βύθισε μέσα το πρόσωπο του.
Τράβηξα πολύ λίγο τον πούτσο έξω και του έριξα κι άλλο λιπαντικό, αυτό θα είναι και το τελευταίο για να του το χώσω, σκέφτηκα.
Το σπρώξιμο αυτήν την φορά ήταν συνεχόμενο, χωρίς τίποτα το απότομο, όπως τα άλλα, έμπαινα στην κωλοτρυπίδα του σιγά αλλά σταθερά. Οι κραυγές του μικρού ακουγόταν συνεχόμενες και πνιχτές μέσα από το μαξιλάρι. Λίγο πριν τερματίσω ολόκληρο τον πούτσο μου μέσα του, του χάιδεψα το κωλομέρι και ταυτόχρονα με το σπρώξιμο, του έριξα ένα πολύ δυνατό κωλοσκάμπιλο. Αυτό έκανε τον Σάκη να σηκώσει το κεφάλι από το μαξιλάρι και να ακουστεί η κραυγή του μαζί με το παρακαλετό να σταματήσω λίγο «σταμάτα λίγο… λίγο… λίγο» «δεν μπαίνει άλλο, στον έχω χώσει όλο μέσα στον κώλο».
Στο άκουσμα ότι του το έχω χώσει όλο, ένιωσα το χέρι του, να μου χαϊδεύουν τα αρχίδια και με τα δάχτυλα του να διαπιστώνει ότι όντως ο πούτσος μου είναι όλος μέσα στην πρώην παρθένα κωλοτρυπίδα του. Γύρισε το κεφάλι όσο μπορούσε από την στάση που ήταν και με κοίταξε «τώρα είμαι το δικό σου πουτανάκι, γάμησε με όπως θέλεις, σκίσε μου τον κώλο, κάνε με να νιώσω πουτανάκι» έβγαλα τον πούτσο μου και τον γύρισα ανάσκελα, σηκώνοντας του τα πόδια ψηλά και ανοιχτά «έτσι με τα πόδια ψηλά θα νιώσεις το απόλυτο τσουλάκι γαμιόλα» πίεσα τα πόδια του πίσω για να σηκωθεί η τρυπά του στο ύψος της ψωλής μου. Η τρυπά του φαινόταν λίγο ανοιχτεί, ακούμπησα το πουτσοκέφαλο και έσπρωξα κατευθείαν μέσα του απότομα. Πήγε να με σταματήσει, αλλά του έχωσα ένα χαστούκι λέγοντας του «μη με σταματήσεις ξανά γαμιόλα, ακούς;» «συγνώμη…χτύπα με!!!» του έριξα μερικά χαστούκια και άρχισα να τον γαμάω όλο και πιο δυνατά. Ο Σάκης είχε χάσει κάθε έλεγχο στις κραυγές του, πλέον φώναζε σε κάθε κίνηση μου. Κάθε τόσο, του έριχνα χαστούκια που έτσι κι αλλιώς τα ζητούσε «βάρα με ξεφτίλισε με, το αξίζω η πουτάνα!» κόντευα να χύσω, αλλά ήθελα ακόμα να τον γαμήσω και στα όρθια. Ρώτησα κοιτώντας τον στα μάτια «νιώθεις πουτάνα;» «αποκλειστικά δική σου πουτάνα» την ώρα που το είπε τον έφτυσα στα μούτρα.
Αυτόματα άνοιξε το στόμα και τον έφτυσα μέσα. Βγήκα από μέσα του και τον τράβηξα πάνω, σπρώχνοντας τον προς τον τοίχο. Του λέω «Στήσου γαμιόλα εκεί», στήθηκε για μια ακόμα φορά σαν επαγγελματίας, που γαμιέται χρόνια. Το κωλαράκι του φαινόταν όνειρο.
Του έχωσα τον πούτσο μου ακόμα μια φορά, ακόμα πιο εύκολα αυτή τη φορά, αν και ο Σάκης, ακόμα δεν είχε συνηθίσει τον πούτσο μου, αν έκρινα από τα βογκητά και τις κραυγές του κάθε φορά που τον έσπρωχνα. Επαναλάμβανε συχνά, «έτσι γάμησε με, μη σταματάς» κόντευα επικίνδυνα και δεν είχα άλλες αντιστάσεις να κρατηθώ, το στενό κωλαράκι του Σάκη, οι κραυγές του σε δευτερόλεπτα θα έχυνα. Τον αρπάζω από τα μαλλιά και τον τραβάω πίσω «που τα θέλεις γαμιόλα τα χύσια μου; στον κωλοτρυπίδα η στο στόμα;» «μη χύσεις, γάμησε με κι άλλο, σε παρακαλώ…κι άλλο κι άλλο…» του έριξα ένα γερο χαστούκι για να συνέρθει και ξανά ρώτησα «τα θέλεις στο κώλο η το στόμα γαμιόλα;» «χύσε με, χύσε μέσα στον κώλο μου»
Μαζί με μένα, άρχισε να χύνει κι ο Σάκης, εγώ του τα πετούσα μέσα στην κωλοτρυπίδα κι αυτός τα πετούσε στον τοίχο…
Χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από μέσα του, τον σήκωσα και τον αγκάλιασα. «σου άρεσε» «ναι πολύ, αλλά θέλω κι άλλη φορά να με γαμήσεις, μη ξεχνάς, έγινα το πουτανάκι σου τώρα» «τώρα έγινε πουστράκι μου κανονικά» «ναι, αλλά πουτανάκι πουστράκι…»
Στο μεταξύ ο πούτσος μου είχε γλιστρήσει έξω από την κωλοτρυπίδα του και τα χύσια έτρεχαν ανάμεσα στα πόδια του. «θα γίνεις μεγάλο μεγάλο πουτανάκι εσύ» «ελπίζω πως ναι, αλλά δικό σου πουτανάκι».

Τα πρώτα δυο χρόνια τον πηδούσα αποκλειστικά εγώ, είχε εξελιχθεί πάρα πολύ, έξι χρόνια μετά τον πηδάω ακόμα, δεν άλλαξε πολύ, εκτός από την στενή κωλοτρυπίδα του. Κάποιες φορές τον πηδάμε μαζί με έναν φίλο, που μαζί μας πραγματοποίησε ακόμα ένα βίτσιο του, το ταυτόχρονο γαμήσι με δυο πούτσες μέσα στη κωλοτρυπίδα του. Ήταν η φορά που τον ξανά άκουσα να κραυγάζει από πόνο, αλλά να μην κάνει πίσω και να παρακαλάει να συνεχίσω να μπαίνω, έχοντας ήδη τον πούτσο του φίλου μου μέσα του!
Όσο αφορά την γκόμενα που είχε; Την έχει ακόμα…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου