kinaidos

kinaidos

Σελίδες

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Με έναν από τη Γαλλία!



Στάλθηκε από τον Αλέξανδρο

           
Η ιστορία μου είναι αληθινή κι έγινε τον περασμένο χειμώνα. Είχα αποφασίσει από καιρό να πάω στο Έρασμους το γνωστό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και έτσι δήλωσα να πάω στην Δανία.
Με τα πολλά εγκρίθηκαν τα χαρτιά μου και έφυγα για Δανία. Όταν έφτασα στο Πανεπιστήμιο μου είπαν που θα είναι το σπίτι που θα μένω και ότι θα το μοιράζομαι με άλλο ένα παιδί.
Έφτασα μετά από κάποια ώρα στο σπίτι που μου είχαν πει, είχε δυο δωμάτια και ένα μικρό χώρο για σαλόνι και κουζίνα. Σε λίγο έφτασε και ο συγκάτοικος μου ο οποίος ήταν από τη Γαλλία . Γνωριστήκαμε μοιράσαμε τα δωμάτια και πήγαμε να ξεκουραστούμε.

Όσο περνούσαν οι μέρες γνωριζόμασταν  καλύτερα και νιώθαμε πιο άνετα στο σπίτι και κυκλοφορούσαμε με τα μποξεράκια. Εγώ λόγω ότι δεν είχα γκόμενα (είχα και καιρό να γαμήσω) είχα τρελές καύλες και κλειδωνόμουν στο δωμάτιο μου και τραβούσα μαλακία βλέποντας τσόντες στο laptop.
Επίσης να σας αναφέρω ότι η πιο τρελή μου φαντασίωση είναι να με γαμήσει κάποιος αλλά επειδή δεν είχα τα κότσια να ψαχτώ για γαμιά, έβαζα διάφορα αντικείμενα στον κώλο μου και φαντασιωνόμουν ότι κάποιος με γαμάει...
Γυρνώντας μια μέρα από τη σχολή ο  Γάλλος  ήταν στο σπίτι. Εγώ είχα απίστευτες καύλες και έτσι απομονώθηκα γρήγορα στο δωμάτιο μου για τον παίξω, αφού πρώτα είχα πάει στην τουαλέτα και καθάρισα καλά τον κώλο μου για να μην μυρίσει το αγγούρι που είχα πάρει για να το χώσω μέσα μου.
Έβαλα λοιπόν μια τσόντα στο laptop, γδύθηκα και άρχισα να τον παίζω και να γαμιέμαι με το αγγούρι. Ξαφνικά (από την καύλα που είχα ξέχασα να κλειδώσω την πόρτα του δωματίου μου) μπαίνει ο Γάλλος μέσα για να μου πει κάτι και με βλέπει με τα πόδια ανοιχτά να γαμιέμαι με το αγγούρι.
Έμεινε αμίλητος όπως κι εγώ. Σηκώθηκα, τον πλησίασα για να του εξηγήσω, και με μια κίνηση και χωρίς να το περιμένω, κατεβάζει το μποξεράκι του και βγάζει το καυλί του έξω. Ήταν χοντρό και σε μέγεθος κανονικό. Τρελάθηκα από την καύλα!
Χωρίς δισταγμό το πήρα στο στόμα μου. Μου γαμούσε το στόμα με δύναμη και με έβριζε στα αγγλικά. Όταν πλέον τον είχα καυλώσει αρκετά, με διέταξε να στηθώ στα τέσσερα εγώ υπάκουσα.
Στήθηκα και ένιωσα τα σαλιωμένα δαχτυλάκια του να μπαίνουν μέσα μου. Άρχισα να φωνάζω από καύλα και να τον παρακαλάω να με γαμήσει με μίσος. Επιτέλους άκουσε τα παρακαλετά μου και έβαλε το καυλί του βαθιά μέσα μου.
Στην αρχή πονούσα αλλά μετά το γαμήσι ήταν γλυκό. Με γαμούσε γρήγορα και με έδερνε και στον κώλο, κάτι που με έκανε να χύσω χωρίς καν να ακουμπήσω το καυλί μου..
Μετά από δεκαπέντε περίπου λεπτά, και ενώ με είχε ξεκωλιάσει για τα καλά, με μια απότομη κίνηση βγαίνει από μέσα μου και φέρνει το καυλί του στο στόμα όπου και έχυσε.. Δεν άφησα ούτε σταγόνα. Τα ρούφηξα όλα.
Μετά κάτσαμε αγκαλιά στο κρεβάτι όπου ένιωθα τον κώλο μου να είναι ανοιχτός και να βγάζει φωτιές.
Όσο καιρό έμεινα στη Δανία ο Γάλλος  με γαμούσε συνέχεια και μια φορά είχε έρθει με ένας φίλο του μεθυσμένοι και με είχαν πάρει παρτούζα... αξέχαστες εμπειρίες!

1 σχόλιο: