kinaidos

kinaidos

Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Διακοπές σε ένα νησι



Στάλθηκε από τον Αλέξανδρο



Η παρακάτω ιστορία είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου αναμνήσεις. Έγινε πριν 3 χρόνια σε ένα νησι το καλοκαίρι όταν ήμουν 23 χρονών.
Ήταν Σάββατο βράδυ στον υπέροχο νησάκι  είχα τρελές καύλες και μιας και δεν είχα εκείνο τον καιρό κάποια σχέση και έκανα μόνος διακοπές αποφάσισα να βγω έξω σε αναζήτηση.
Έκανα λοιπόν ένα μπανάκι, ξυρίστηκα,  και έτοιμος για την έξοδο μου. Ξεκίνησα να τριγυρνάω στα συχνά μέρη που κανείς πάει για να κάνει καμιά γνωριμία αλλά δεν έβρισκα κάτι στα γούστα μου, μόνο κάτι μικρά 19-20χρονα με κοιτάζανε και κάτι 50χρονοι (Έλληνες και ξένοι), τίποτα στις αναλογίες που ήθελα εγώ. Έτσι αποφάσισα να σταματήσω το ψάξιμο και να πάω να φάω κάτι μιας και το στομάχι μου διαμαρτυρόταν...


Βρήκα μια ταβερνούλα επί τις θάλασσας και εκεί ήταν που πήρε το μάτι μου έναν καταπληκτικό παίδαρο. Είχε τις τέλειες αναλογίες, μελαχρινός, ηλιοκαμένος. Ήταν τέλειος! Ασυναίσθητα, λες και με είχε μαγνητίσει, πήγα και κάθισα σε ένα τραπέζι απέναντι του. Πρέπει να κατάλαβε ότι τον κοίταζα γιατί κάποια στιγμή διέκρινα ένα χαμόγελο στα χείλη του. Μετά από το φαγητό, παρόλο που είχα ήδη πληρώσει δεν έλεγα να φύγω, δεν ήθελα να χάσω από τα μάτια μου αυτό το παιδί και αποφάσισα να τον αφήσω να φύγει πρώτος και να τον ακολουθήσω.

Όταν λοιπόν σηκώθηκε τον ακολούθησα και εγώ με μια μικρή απόσταση μεταξύ μας, για να μην καρφωθώ. Πρέπει να το κατάλαβε γιατί λες και έπαιζε μαζί μου και έκανε σχεδόν κύκλους στα στενάκια. Κάποια στιγμή κιόλας μέσα στα σκοτεινά στενάκια τον έχασα και για μια στιγμή στεναχωρήθηκα, μέχρι που άκουσα από πίσω μου μια φωνή να λέει  (Ψάχνεις κάτι;)». Έχασα μιλάμε την γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να πω, προσπαθούσα να δικαιολογηθώ κάπως αλλά οι λέξεις δεν βγαίνανε από το στόμα μου με τίποτα. Τότε ήταν που έκανε κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα, με πήρε στην αγκαλιά του και με φίλησε πολύ παθιασμένα. Φυσικά ανταποκρίθηκα με το ίδιο πάθος.

Λίγο αργότερα προχωρήσαμε προς το δωμάτιο του όπου καθίσαμε και μου είπε ότι με είχε δει στην ταβέρνα που τον κοιτούσα και του άρεσα αρκετά. Άρχισε μετά ξανά να με φιλάει και να μου χαϊδεύει το σώμα μου. Με μια αστραπιαία κίνηση βγάλαμε τα ρούχα μας και μείναμε και οι 2 γυμνοί. Άρχισα με την γλώσσα μου να γλύφω κάθε σπιθαμή του υπέροχου καλογυμνασμένου κορμιού του μέχρι που κατέβηκα ποιο κάτω και έβαλα στο στόμα μου το μισοσηκωμένο πούτσο του.

Δεν άργησε να θέλει να μου κάνει το ίδιο και έτσι βρεθήκαμε σε στάση 69 να γλύφουμε ο ένας τον πούτσο του άλλου. Ξαφνικά η πούτσα του άρχισε να μεγαλώνει και έγινε θηρίο, γύρω στους 20-22 πόντους, είχα ψιλό τρομοκρατηθεί γιατί μπορεί να με έχουν γαμήσει πολλοί αλλά τέτοια πούτσα ποτέ και δεν ήθελα να αφήσω ανικανοποίητο το μανάρι μου. Η γλώσσα του τώρα είχε αρχίσει να εξερευνεί την τρυπούλα μου και η καύλα που μου προκαλούσε με έκανε να ξεχάσω κάθε μου τρομάρα και να ακολουθήσω την καύλα μου και όπου με φτάσει.

Μετά από λίγο βρέθηκα με τα πόδια στους ώμους του και την πούτσα του έτοιμη να μπει στο κωλαράκι μου. Άρχισε να τρίβει το κεφαλάκι πάνω στην τρυπούλα μου και σιγά και σταθερά άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Μια δυνατή κραυγή πόνου βγήκε από τα χείλη μου τα οποία αμέσως σφράγισε με τα δικά του χείλη. Σιγά σιγά ο πόνος αντικαταστάθηκε από γλυκιά καύλα. Ήταν φανταστικά! Με γαμούσε πότε με αργές κινήσεις και πότε με ποιο γρήγορες, μέχρι που φτάσαμε σε υπέρτατη καύλα και άρχισε να μου ξεσκίζει το κωλαράκι μου με μεγάλη λύσσα.

Ήμουν αφημένος στα χέρια του και στην υπέροχη ψωλή του. Δεν ένιωθα πια καθόλου πόνο παρά μόνο γλυκιά καύλα. Με πήρε ακόμα ποιο δυνατά μέχρι που τελειώσαμε μαζί. Είχα γίνει παιχνιδάκι στα χέρια αυτού του υπέροχου άντρα. Το ξημέρωμα μας βρήκε αγκαλιά και ξανά να αρχίζουμε το ερωτικό μας παιχνιδάκι από την αρχή. Γαμιόμασταν σχεδόν όλη μέρα, βγήκαμε από το δωμάτιο μόνο για φαγητό και τίποτα άλλο.
Πέρα από την περιπετειούλα μας στο νησί βρεθήκαμε πολλες φορες  στην Αθήνα που είχε κατέβει για δουλειές και μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου