kinaidos

kinaidos

Σελίδες

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η πρώτη επαφή 2


Είχα ερωτευτεί παράφορα τον ξάδερφο μου, ξέρετε από εκείνον τον έρωτα της πρώτης φοράς! Κι όταν λέω παράφορα το εννοώ, αφού έφτανα σε ακρότητες, όπως για παράδειγμα να του παίρνω άπλυτα μποξεράκια για να μυρίζω την ιδρωτίλα από την ψωλή και τα αρχίδια του και να μαλακίζομαι και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μου ζητήσει κάτι και να μην το κάνω, πέρα που μου το ζήτησε αυτός, σε κάθε ευκαιρία του το έλεγα κι εγώ και προπαντός τηλεφωνικά, όταν τηλεφωνούσε από το στρατόπεδο και πάντα γελούσε και μου έλεγε:
«είμαι σίγουρος για αυτό μωρό μου!».
Μια φορά μάλιστα ενώ μιλούσαμε, άκουσα μια άλλη φωνή να μου λέει:
«σε γαμάει καλά το ξαδερφάκι σου;»
κόλλησα δεν μίλησα και ξανά άκουσα τον Νίκο:
«έλα βρε μαλακά, γιατί δεν μιλάς τον κολλητό μου;»
ζήτησα συγνώμη και ξανά άκουσα την φωνή του κολλητού του:
«για πες τώρα; Σε γαμάει καλά;»
Πώς να απαντήσεις όμως, όταν μέχρι εκείνη την στιγμή το μόνο που είχαμε κάνει και αρκετές μάλιστα φορές είναι να μου δίνει πίπες!!! Οπότε του είπα:
«Δε με γάμησε, μόνο πίπες μου δίνει και τις δίνει πολύ καλά»
Γέλασε και μετέφερε αυτό που είπα στο ξάδερφο μου και συνέχισε:
«έχεις παρθένο κωλαράκι δηλαδή;»
μονολεκτικά του είπα ναι!
«και γιατί δε σε γάμησε το ξαδερφάκι ακόμα; Δεν γουστάρεις να σε ξεπαρθενέψει την κωλότρυπα αου;»

Ένας θεός ξέρει πόσο ήθελα να γαμηθώ μαζί του, αλλά ποτέ δεν μου έκανε τέτοια πρόταση, ακόμα κι όταν είχαμε ευκαιρία είτε στο σπίτι του είτε στο δικό μου. Ακόμα και για πίπα, δεν το ζητούσα με λόγια, χωνόμουν δίπλα του και του χούφτωνα τον πούτσο όταν ήμασταν σε κάποιο από τα σπίτια μας, αλλά ακόμα και στον δρόμο αργά, αν έβλεπα κάποιο σκοτεινό κι ασφαλές μέρος από περίεργα μάτια, τον τραβούσα εκεί και γονάτιζα μπροστά του! ο Νίκος ποτέ δεν χρειαζόταν λόγια και σχεδόν πάντα ο πούτσος του γινόταν πέτρα:
«θα στα πετάξω στο λαρύγγι, που να πλυθείς εδώ έξω»
έλεγε συνήθως, καθώς μου γαμούσε το στόμα στην σκοτεινή γωνία! Και ποτέ δεν αργούσε να χύσει, μέσα σε 3-4’ ένιωθα να σφίγγει τα χέρια του στα μαλλιά μου και να σπρώχνει στον πούτσο του προς το λαρύγγι, αναγκάζοντας με να κρατάω κόντρα από τα μπούτια του, όπου με σπαστές κινήσεις άδειαζε τα «φλόκια» του (όπως έλεγε τα χύσια πολλές φορές) βαθιά στο λαρύγγι μου και τελειώνοντας τον έβγαζε αργά λέγοντας με:
«Έλα. Καθάρισε τον καλά καλά και γρήγορα!!!»

Απάντησα στον κολλητό του, ότι θέλω πολύ, αλλά μάλλον δεν θέλει εκείνος, γιατί αν το ήθελε απλά θα το έκανε και του εξήγησα ότι κάνω ότι μου ζητήσει!
«σε μένα θα καθόσουν να σε γαμήσω;»
Δύσκολη ερώτηση σε πρωτάρη, που είναι παράφορα ερωτευμένος με ένα άτομο!!! Χωρίς πολύ σκέψη απάντησα όχι! ο κολλητός του μετέφερε το «όχι» στον ξάδερφο μου, ο οποίος πήρε το τηλέφωνο και αρκετά θυμωμένα μου είπε:
«καλά ρε μαλάκα, σε ρώτησε ο κολλητός αν του κάτσεις και είπες όχι; σου κανονίζω ψωλές και λες όχι; άντε γαμήσου με αγγούρια μαλάκα»
και μου κλείνει τον τηλέφωνο! Δεν πρόλαβα να αρθρώσω λέξη! Έμεινα παγωτό που λένε! Οι σκέψεις ήταν μπερδεμένες! Πώς να έλεγα ναι, αφού ακόμα δεν με γάμησε ο Νίκος; Μήπως δεν ήθελε να με γαμήσει και κανόνιζε να με γαμήσει φίλος του; κι αν έλεγα ναι και στράβωνε, ακριβώς επειδή το δέχτηκα έτσι απλά; Μήπως τελικά έπρεπε να απαντήσω «Ρώτα τον Νίκο κι ότι σου πει αυτός εγώ μέσα!!!»
Είχα τρελαθεί κυριολεκτικά!!! περίμενα μέρες για να επικοινωνήσει με τα νεύρα μου να είναι σμπαράλια!

Μια μέρα που είδα την θεια μου στο δρόμο, μου έδωσε τα χαιρετίσματα του Νίκου, που είχε τηλεφωνήσει στο σπίτι πριν από λίγη ώρα κι αυτό με έκανε να αρχίζω να ξανά ελπίζω!!!
Αποφάσισα για πρώτη φορά να πάρω τηλέφωνο στην μονάδα που υπηρετούσε και μετά από δυο τρεις μέρες κατάφερα να τον πετύχω, μιας και για τον έναν η άλλο λόγο δεν μπορούσαν να τον φωνάξουν στο τηλέφωνο. Όταν με άκουσε η φωνή του έγινε απότομη
«τι έγινε; Γιατί πήρες τηλέφωνο;»
ζήτησα συγνώμη για την συμπεριφορά μου, του εξήγησα ότι ήμουν μπερδεμένος και εννοείται ότι θα έκανα ότι ζητούσε, χωρίς καμία αντίρρηση ποτέ άλλοτε!
«οκ, κλείσε και θα σου τηλεφωνήσω αύριο το απόγευμα και βλέπουμε»

Όντως την άλλη μέρα μου τηλεφώνησε, με διαφορετική διάθεση, έτσι όπως τον ήξερα πάντα!
Αφού είπαμε τα νέα μας, μου είπε ότι σε 10 μέρες παίρνει άδεια και θα τα πούμε από κοντά, αλλά μέχρι τότε μου ζήτησε:
«κοίτα; Αύριο θα περάσει με άδεια από εκεί ένας φίλος μου, κολλητός μου και καλό παιδί! αλλά ο καημένος έχει κάτι πρησμένα αρχίδια από τις καύλες, που δεν βλέπετε ο τύπος! κοίτα να βρεθείτε και να του αδειάσεις τα αρχίδια…ξέρεις εσύ ε; και πρόσεχε!!! Μη μου κάνει παράπονα ότι δεν τον περιποιήθηκες, γιατί δεύτερη ευκαιρία δεν θα έχεις!!!»
δεν τόλμησα να ρωτήσω τίποτα εκτός από το πώς θα βρεθούμε και μου εξήγησε ότι θα στείλει μερικά ρούχα μαζί του για δικαιολογία, οπότε θα μου τηλεφωνήσει στο σπίτι για να βρεθούμε και καλά για να πάρω τα ρούχα. 
«κοίτα μικρέ; Όσες πίπες αντέχει, για να αδειάσει καλά ο κολλητός μου ε; και μόνο, μην δώσεις κωλαράκι, αυτό θα στο περιποιηθώ σε 10 μέρες!!! Και μετά βλέπουμε και για τους κολλητούς»
και πριν κλείσουμε μου είπε κάτι που με έκανε να ντραπώ!!!
«α και μέσα στα ρούχα, θα έχω δυο μποξεράκια ιδρωμένο και με χύσια…κράτησε τα και βαλε στο σάκο εκείνα που έχεις πάρει από το σπίτι!»
προσπάθησα να δικαιολογηθώ και με σταμάτησε
«έλα ρε μαλάκα, δεν είναι κακό να γουστάρεις την μυρωδιά μου κι εγώ έχω κλέψει από μουνάκια κυλοτάκια και τα μύριζα για να καυλώσω και να τον παίξω…θα τον παίξω μέσα στα μποξεράκια πριν φύγει ο κολλητός, για να τα πάρεις φρέσκα φρέσκα τα φλόκια»
γελάσαμε, μου θύμισε να περιμένω το τηλέφωνο από τον φίλο του και κλείσαμε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ίσως φανεί παράξενο, αλλά την επομένη μέρα από το πρωί ήμουν μέσα στην αγωνία και ίσως πιστεύετε για το πώς θα είναι αυτός που θα συναντήσω κτλ κτλ, αλλά καμία σχέση! Ανυπομονούσα να συναντήσω τον κολλητό του ξαδέρφου μου, για να μου δώσει τον σάκο με τα μποξεράκια του Νίκου!!! Ειλικρινά δεν με απασχολούσε καθόλου αυτός, αλλά τα μποξεράκια, που έφερνε και μόνο! Για πρώτη φορά ένιωσα παράξενα, όταν άκουσα τον κολλητό του ξαδέρφου μου στο τηλέφωνο
«είμαι ο Μιχάλης, κολλητός του Νίκου»
παράξενα μεν, αλλά η φωνή του μπάσα αρσενική
«λοιπόν έχω χρόνο μέχρι τις 00:00 περίπου, που θα έρθει ο πατέρας μου να με πάρει, κατά τις 18:30 σε βολεύει να βρεθούμε;»
δεν είχα κανένα πρόβλημα, ορίσαμε και το μέρος συνάντησης και κλείσαμε το τηλέφωνο.

Έφτασα στο ραντεβού μας 20’ πριν, αλλά κι αυτός δεν άργησε πολύ, 5’ μετά έφτασε κι αυτός.
Η αλήθεια δεν με ενθουσίασε πολύ στην εμφάνιση! Μισό κεφάλι ψηλότερος από μένα, ελαφρώς γεματούλης, όχι κάτι σπουδαίο φυσικά, πυκνά μαύρα μαλλιά και μελαψός!
«μου είπε ο Νίκος ότι έχεις ένα μέρος καλό να πάμε, έτσι;»
και όντως, τελευταία οι γονείς μου είχαν καθαρίσει το πλυσταριό της ταράτσας, το οποίο είχαν μαζευτεί ένα σωρό σαβούρες χρόνων. Άθελα τους λοιπόν έφτιαξαν μια μικρή κρυψώνα, για να βρίσκομαι με τον Νίκο, αν και ακόμα δεν είχαμε εγκαινιάσει το χώρο οι δυο μας, οπότε πρώτος θα ήταν ο Μιχάλης.

Με το που μπήκαμε, φρόντισα να βάλω μια παλιά κουβέρτα στο μικρό παράθυρο που έχει το πλυσταριό και να ανάψω ένα μικρό φακό που είχα κρύψει από την προηγούμενη μέρα. Με πλησίασε ο Μιχάλης κι άρχισε να μου χαϊδεύει τα χείλια
«καλά λέει ο ο ξαδερφάκος σου ότι έχει τρομερά τσιμπουκόχειλα, πρέπει να παίρνεις πολύ καλό τσιμπούκι! Τραβούσαμε μαζί μαλακία στο φυλάκιο καθώς μου έλεγε τι κάνατε»
μου έπιασε το χέρι και το έβαλε πάνω στο πούτσο του
«δεν πιστεύω να σε έπιασαν οι ντροπές! Ο Νίκος μου είπε ότι ψοφάς για πούτσο!»
δεν είπα τίποτα, χαμογέλασα γλύφοντας τα χείλια μου και του έκλεισα το μάτι! Χαδεύοντας τον πούτσο του που ήδη είχε σκληρύνει μέσα στο παντελόνι του, κατάλαβα ότι κρύβει κάτι χοντρό εκεί μέσα! Και πριν προλάβω να σκεφτώ κάτι παραπάνω με έσπρωξε προς τα κάτω, βγάζοντας το μπουφάν του
«έλα, ξεκούμπωσε με, να δεις τι σημαίνει πούτσα»
άνοιξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα τα κουμπιά του παντελονιού και φάνηκε ο κορμός της ψωλής του, μιας και δεν φορούσε εσώρουχο! Κατέβασε λίγο περισσότερο το παντελόνι του και φάνηκε ολόκληρη η ψωλή του Μιχάλη! Βαριά όντως από το πάχος! Στους 17 πόντους (όπως εμπειρικά πλέον υπολογίζω)! Τα αρχίδια του μεγάλα και τριχωτά τράβηξαν αμέσως την προσοχή μου! άρχισα να του παίζω τον πούτσο με το ένα χέρι και με το άλλο, του χάιδευα τα αρχίδια λες και ήθελα να τα ζυγίσω!!! Ο δε πούτσος στο χέρι μου έμοιαζε σχεδόν με καρπό χεριού! Ίσα που έκλεινα την παλάμη μου γύρω από τον κορμό της ψωλής του… με μια κίνηση με απομάκρυνε λίγο!
«φτάνει με τα παιχνίδια!!! Βγάλτα όλα από πάνω!»
κάτι που έκανα αμέσως, όσο αυτός έβγαζε παπούτσια και παντελόνι! Με πλησίασε και με άρπαξε από τα μαλλιά, φέρνοντας το πρόσωπο μου κοντά στο πούτσο του, με δυο κινήσεις, ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στα χείλια μου, που άνοιξα αμέσως για να πάρω τον πούτσο του Μιχάλη στο στόμα
«τι καύλα είσαι ρε πουστράκι!!! Καλά έλεγε ο δικός σου!!!»
είχα ανάψει για τα καλά! Από την μια ξανά είχα ένα πούτσο στο στόμα, από την άλλη η μπάσα αρσενική φωνή του Μιχάλη με καύλωνε ακόμα περισσότερο! Δεν περίμενα ποτέ να με πει κάποιος πουστράκι κι αυτό να με καυλώσει!
«έλα ρούφα τον πούτσο μου, μετά θα σου γαμήσω το στόμα και το λαρύγγι σου»
προσπαθούσα να πάρω όσο πιο βαθιά μπορούσα το πούτσο του, αλλά για μένα ήταν πολύ δύσκολο! Τον 19ποντο πούτσο του ξαδέλφου μου, έστω και με το ζόρι κάποιες φορές για λίγο τον είχα όλο μέσα στο λαρύγγι, αλλά αυτός ούτε μέχρι την μέση δεν πήγαινε!
«άπειρο πουστράκι είσαι! Αλλά τις χειλάρες και την γλώσσα σου ξέρεις να τα δουλεύεις καλά!»
μου κατέβασε το χέρι που έπιανα τον πούτσο του όσο ρουφούσα το πουτσοκέφαλο του, με έπιασε από το κεφάλι κι έβαλε τον πούτσο του μέσα κι αργά έσπρωχνε προς το λαρύγγι! Από τα μισά ήδη πνιγόμουν και τραβήχτηκα! Αυτή τη φορά με έπιασε με τα δυο χέρια από τα μαλλιά και ξανά προσπάθησε να το χώσει στο λαρύγγι. Δεν μπορούσα να τραβηχτώ γιατί με κρατούσε σφιχτά από τα μαλλιά, αλλά τον απώθησα λίγο με τα χέρια! Με μια απότομη κίνηση μου τράβηξε το κεφάλι πίσω και μου έριξε να χαστούκι όχι πολύ δυνατό μεν, αλλά με τρόμαξε γιατί ήταν κάτι που δεν το περίμενα!!!
«άκου να σου πω τσουλάκι! Ο ξάδερφος σου με έστειλε να περάσω καλά, μου είπε ότι ψοφάς για πούτσο και τώρα μου κάνεις νερά;»
τον κοιτούσα σίγουρα τρομαγμένος, γιατί η φάτσα του πραγματικά είχε αγριέψει και την είχε φέρει πολύ κοντά στο πρόσωπο μου
«θα τον καταπιείς ρε πούστρα τον πούτσο μου, θέλεις δεν θέλεις!!! Για αυτό άνοιξε καλά το στόμα σου και να αναπνέεις από την μύτη! Πως αλλιώς θα μάθεις; Άλλα πουστράκια μικρότερα από σένα, μόνα τους τον καταπίνουν!!! Κατάλαβες;»
με τράβηξε απότομα πάλι κοντά στο πούτσο του
«άνοιξε καλά το στόμα»
με μια κίνηση έφτασε μέχρι το σημείο που πνιγόμουν
«τώρα που θα στο χώνω στο λαρύγγι, θα αναπνέεις από την μύτη»
άρχισε να σπρώχνει τον πούτσο του και παρόλο που προσπαθούσα να αναπνέω από την μύτη η αίσθηση του πνιγμού ήταν έντονη! Τα μάτια μου δάκρυζαν ασταμάτητα και τα σάλια μου έτρεχαν από το στόμα μου! ο Μιχάλης λίγο έδινε σημασία σε αυτά, συνέχιζε να μου γαμάει το στόμα σιγά και κάθε φορά πίεζε όλο και περισσότερο  το πούτσο στο μέσα στο λαρύγγι μου! κάθε τόσο έβηχα και πεταγόταν τα σάλια μου από τα πλαϊνά του πούτσου, που ήταν για τα καλά σφηνωμένος στο στόμα! Δεν είχα καμία επιλογή! Τα χέρια του κόντευαν να μου ξεριζώσουν τα μαλλιά από την δύναμη που τραβούσε και έσπρωχνε ταυτόχρονα τον πούτσο του στο στόμα!
Κατάλαβα ότι σε λίγο ο Μιχάλης θα έχυνε, οι κινήσεις του έγιναν πιο γρήγορες, τα δάχτυλα του έσφιξαν ακόμα περισσότερο ανάμεσα στα μαλλιά μου
«με πέθανες ρε τσουλάκι, ετοιμάσου να σου πετάξω τα χοντρά στη μάπα…ρούφα τα αρχίδια μου βρώμα!»
όσο του έγλυφα τα πρησμένα αρχίδια, άρχισα να φαντασιώνομαι τον Μιχάλη να με γαμάει! Στην κυριολεξία ένιωσα την τρυπά μου να ανοιγοκλείνει στην ιδέα! Φαντάστηκα επίσης όσο έγλυφα τον Μιχάλη, από πίσω μου ο Νίκος να έχει ακουμπήσει το πούτσο στην τρυπά και να σπρώχνει ανοίγοντας με στα δυο!!! Είχα γίνει ηφαίστειο! Ήμουν έτοιμος να αφήσω ελεύθερα τον εαυτό μου να χύσει, όταν με μια κίνηση μου τράβηξε το κεφάλι αρκετά πίσω! Έβλεπα να μαλακίζει τον πούτσο έντονα, ενώ η έκφραση στο πρόσωπο του έδειχνε ότι έφτασε η ώρα που μου υποσχέθηκε πριν λίγο!
«δικά σου ρε τσούλα, παρταααααααααα»
την ίδια στιγμή που στην κυριολεξία πεταγόταν με δύναμη τα χύσια του σε όλο το πρόσωπο, έχυσα κι εγώ με ένα πολύ δυνατό τρέμουλο σε όλο μου το σώμα, ενώ ταυτόχρονα δεν χόρταινα να γλύφω τα χύσια του Μιχάλη που είχαν πέσει γύρω και μέσα στο στόμα μου! είχα τόσο εκστασιαστεί που κουδούνιζε το κεφάλι μου, ένιωθα το πρόσωπο μου γεμάτα με χύσια, να τρέχουν από όλα τα σημεία
«όλα τα πουστράκια λυσσάτε για χύσια!»
είπε και πότε μου έτριβε το χοντρό πούτσο στο πρόσωπο και πότε το ξανά έβαζε στο στόμα για να τον καθαρίζω από τα χύσια που είχε μαζέψει!
«έκανες και τον δύσκολο την πρώτη φορά μου είπε ο δικός σου ε; και μετά καθάρισες τα πάντα από τα χύσια του ξαδερφάκου σου… έπρεπε να το κάνεις σε μένα και θα έβλεπες ψώλα μπάτσες που θα μάζευες!»
προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά δεν με άφησε
«που πας; Κάτσε εκεί που είσαι, έχω πολλά χοντράδια να σε ταΐσω ακόμα»
πήγε ελάχιστα πιο πέρα, άναψε ένα τσιγάρο και κάθισε σε κάτι κασόνια. Ο πούτσος του, δεν φαινόταν να έπεσε εντελώς, μουσκεμένος από τα χύσια και τα σάλια μου, στεκόταν μισοσκληρός
«έχω πηδήξει πολλά πουστράκια από την στιγμή που πήγα φαντάρος, αλλά όλα βγαλμένα και σχεδόν ξεσκισμένα, εκεί γύρω από το στρατόπεδο και μικρότερα από σένα!!! Αλλά πουστράκι παρθένο δεν έχω γαμήσει και πολύ θα το ήθελα!»
για μια στιγμή πίστεψα ότι ήθελε να με γαμήσει, αλλά αμέσως η επόμενη ατάκα του ήταν
«αλλά οκ, μου φτάνει που θα σου σκίσω το λαρύγγι, την κωλοτρυπίδα θα στην σκίσει ο κολλητός»
καθόμουν στις φτέρνες μου, έτσι όπως είχα γονατίσει από την πρώτη στιγμή, χωρίς να κάνω δεύτερη προσπάθεια να ξανά σηκωθώ με τα χύσια του να κολλάνε σε όλο το πρόσωπο!
Σβήνοντας στο τσιγάρο, πήγε στο σάκο, τον άνοιξε και πήρε από μέσα ένα το μποξεράκι! Αμέσως κατάλαβα ότι ο ξάδερφος μου τα είχε πει όλα στον Μιχάλη!!!
«όταν σου λέω ότι όλα τα πουστράκια είστε ίδια! Παρήγγειλες τα βρώμικα του ξαδέρφου σου ε;»
ήρθε δίπλα μου, άνοιξε το μποξεράκι από την μεριά που μπαίνουν τα αρχίδια κι ο πούτσος και το κόλλησε στη μύτη μου…
«μύρισε ρε βρομιάρη την πουτσίλα του γαμιά σου…και όταν έρθει η σειρά μου να σε σκίσω, θα έχεις στη μάπα σου τις βρώμιες του…έτσι»
και μου άνοιξε το στόμα, χώνοντας μέσα το υγρό από τα χύσια του ξάδερφου μου…με έσπρωξε έτσι, ώστε να πέσω στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου κι άρχισε να κάνει ότι με γαμάει!!! Ένιωθα τον πούτσο πάλι πολύ σκληρό! Πρέπει η τρυπά μου να είχε ανοίξει διάπλατα, ευχόμουν μέσα μου να με γαμήσει εκείνη την ώρα, ξεχνώντας εντελώς τον ξάδερφο μου!
με άρπαξε από τα μαλλιά και με τράβηξε πίσω, κόλλησε το στόμα του στο αυτί μου, ενώ είχα ακόμα στο στόμα μου το μποξεράκι
«ο ξάδερφος σου θα σε κάνει μεγάλο τσουλάκι, θα φας καλά! Θα χορτάσεις πούτσους αν είσαι καλός μαζί του και τον ακούς!...»
ένιωσα το χέρι του να πιάνει τον πούτσο μου, ο οποίος είχε σκληρύνει ξανά από την ώρα που μύρισα τα χύσια του Νίκου στο μποξεράκι που μου έστειλε!
«είμαι σίγουρος ότι παρακαλάς μέσα σου να σου σκίσω το κωλαράκι! Αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη! Θα περιμένω την σειρά μου!»
με γύρισε απότομα και μου έβγαλε το παντελόνι και το σλιπ και με ξανά γύρισε στα τέσσερα…πίστεψα ότι καύλωσε τόσο, ώστε τελικά θα με γαμούσε! Αντίθετα όμως, έτριβε τον πούτσο του στα κωλομέρια και περνούσε το πουτσοκέφαλο του από την κωλοτρυπίδα μου… ασυναίσθητα άνοιξα τα πόδια μου περισσότερο και έριξα το υπόλοιπο σώμα στο πάτωμα, αφήνοντας τον κωλαράκι μου στα χέρια του Μιχάλη!
«η σούφρα σου έχει ανοίξει σαν γαρίφαλο! Είσαι ψόφιος να φας πούτσο τσουλάκι!!!»
και συνέχισε να τρίβει το καυλί του σε όλο τον κώλο μου, πιέζοντας που και που το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα μου! δεν υπήρχε περίπτωση καμία να τον σταματήσω, αν προσπαθούσε να με γαμήσει!  Ήθελα να γαμηθώ κολασμένα όμως!
«έλα στα γόνατα ξανά, τώρα είσαι έτοιμος να σου σκίσω το λαρύγγι»
γύρισα γρήγορα προς το μέρος του, άφησα να πέσει το μποξεράκι και πήρα αποφασιστικά τον πούτσο του Μιχάλη στο στόμα, αλλά δεν με άφησε να κάνω παιχνίδι εγώ, άρχισε να μου γαμάει το στόμα δυνατά και φορές φορές έσπρωχνε με δύναμη στο λαρύγγι, μέχρι που σταμάτησε εντελώς να μου γαμάει το στόμα και έσπρωχνε τον πούτσο του βαθιά στο λαρύγγι…
πνιγόμουν, αλλά ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν ήθελα να τον σταματήσω
«λίγο ακόμα και θα τον έχεις καταπιεί όλο πουστράκι!»
εκείνη την ώρα δεν άντεξα και άρχισα να βήχω και να τραβιέμαι πίσω, έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα και μου έριξε δυο μπάτσα αρκετά δυνατά, που αυτή τη φορά φοβήθηκα! Ήταν πιο άγριος από την προηγούμενη φορά!
«άκου να σου πω πουστράκι, δεν θα με κόβεις κάθε τόσο με τις μαλακίες σου…νομίζεις ότι τα ίδια θα κανείς όταν σου γαμήσω τον κώλο; Θα με σταματάς κάθε τόσο πονάω πονάω; Τελευταία φορά, αν δεν τον πάρεις όλο και τώρα σε παρατάω και βρες τα με τον δικό σου μετά!»
και μου ξανά έχωσε με δύναμη τον πούτσο του και με την μια άρχισε να σπρώχνει
«από την μύτη ανάπνευσε σου λέω!»
άνοιξα το στόμα όσο μπορούσα και τον άφησα να σπρώχνει, προσπαθώντας να αναπνέω από την μύτη μέχρι που πραγματικά ένιωσα στο σαγόνι μου τις τρίχες από τα αρχίδια του!
«μπράβο ρε τον κατάπιες όλο ρε ψώλα!»
συνέχισε πιο σιγά να μου γαμάει το στόμα και που και που τον έσπρωχνε μέχρι μέσα όλο κρατώντας το κεφάλι για δεύτερα λέγοντας
«έτσι μπράβο πουστράκι όλο μέσα!»
έτσι πήγε για λίγη ώρα, μέχρι που άρχισε να με χύνει μέσα στο στόμα
«φατα τα χύσια βρώμα! Μην πέσει τίποτα έξω!»
το στόμα μου ήταν γεμάτα με τα χύσια του, αλλά δεν τολμούσα να τα φτύσω
«τα κατάπιες;»
κούνησα το φρύδι όχι
«άντε κατάπιε τα πρέπει να μου καθαρίσεις και τον πούτσο»
κατάπια τα χύσια του σε μικρές γουλιές και πήρα τον πούτσο του ξανά στο στόμα για να τον καθαρίσω απ ότι χύσια είχαν μείνει
«ρούφα καλά να βγει κι η τελευταία σταγόνα!» είπε ρίχνοντάς μου 4-5 ελαφρά μπατσάκια στο μάγουλο!

Είχαν περάσει 5 ώρες, στις οποίες ο Μιχάλης με τσιμπούκωσε 4 φορές συνολικά κι αν είχε χρόνο, νομίζω ότι άλλη μια σίγουρα θα με έχυνε! Πράγματι ήταν πολύ καυλωμένος! Αλλά ομολογώ, ότι παρά τις αναστολές μου για το καινούργιο άτομο, που αναγκαστικά θα έπρεπε να βρεθώ (όταν λέω αναγκαστικά, με την έννοια του κολλήματος που είχα με τον ξάδερφο και τον φόβο μην τον χάσω, αν δεν έκανε ότι μου ζητούσε!!! Είναι κι αυτό ένα τερτίπι της ηλικίας!) τελικά όχι μόνο μου άρεσε, αλλά μπορώ να πω ότι ψιλό ερωτεύτηκα και τον Μιχάλη!
Πριν βγούμε από το πλυσταριό, ο Μιχάλης μου έπιασε σφιχτά τα κωλομέρια λέγοντας μου
«θα πω τα καλύτερα στον ξάδερφο σου και την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, θα μάθω και στο κωλοτρυπίδι σου να παίρνει πραγματικές πούτσες!»
και γέλασε, αν κι εγώ μόνο με την ιδέα άρχισα να ξανά καυλώνω!
«γιατί μανάρι μου, όσο και να σε σκίσει ο Νίκος, εγώ θα σου κάνω την σούφρα… μουνί!»
είπε, σφίγγοντας ακόμα περισσότερο τα κωλομέρια μου!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά από δυο μέρες μου τηλεφώνησε ο ξάδερφος μου
«ρε μαλάκα; Κατάπιες όλη την πούτσα του Μιχάλη; Η μαλακίες μου είπε στο τηλέφωνο;»
με δισταγμό, μήπως και πάλι δώσω λάθος απάντηση, του είπα ότι ναι μεν τον κατάπια, αλλά με πολύ δυσκολία και με πολύ επίμονη του Μιχάλη!
«τα κατάφερε ο πούστης, όπως το ‘πε! Έχει ξεσκίσει πολλά πουστράκια εδώ γύρω από το στρατόπεδο και πολλά από αυτά τον παρακαλάνε μετά να τα ξανά γαμήσει!!!»
του είπα ότι το καταλαβαίνω, αλλά ότι εγώ περιμένω με αγωνιά να περάσουν οι μέρες για να έρθει αυτός!
«ναι καλά! Μου είπε ο Μιχάλης πως ανοιγόκλεινε το κωλαράκι σου, έτοιμος για πούτσο ήσουν γαμιόλη!»
τίποτα δεν μου φαινόταν παράξενο πλέον, μόνο εγώ είχα πρόβλημα τι να πω, από αυτά που νιώθω πραγματικά, ενώ ο ξάδερφος μου, τα είπαν από πριν και ήδη ήξερε τα πάντα, που έγιναν με μένα και τον Μιχάλη! Δεν με πείραζε αυτό! Μου άρεζε που δυο άντρες ασχολούνταν με μένα, έστω και σαν αντικείμενο ηδονής, που δεν το αντιλαμβανόμουν έτσι ακριβώς όμως εκείνη την εποχή, αλλά σαν να με ποθούν δυο άντρες έμπειροι στο σεξ, επειδή ήμουν παρθένος και γενικά άβγαλτος.
Του είπα λοιπόν, ότι πραγματικά ήθελα να γαμηθώ, αλλά δεν θα το έκανα με τίποτα, γιατί περίμενα αυτόν και ότι μόνο αυτός είναι που θα με πάρει πρώτος!
«έτσι μπράβο μωρό μου! πρώτα θα σε κάνω δικό μου γκομενάκι και μετά οι άλλοι!»
γκομενάκι; Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!! Μετά θυμήθηκα τον τρόπο που έβριζε ο Μιχάλης! Τσουλάκι, βρώμα, που εκείνη την ώρα, πέρα από το να με καυλώνει η μπάσα αρσενική φωνή του Μιχάλη, δεν έδινα καμία σημασία στις λέξης! Ήρθαν πάλι στο μυαλό μου σκηνές με τον Μιχάλη και καύλωσα τόσο που έδωσα μια απάντηση χωρίς πολύ σκέψη στον ξάδερφο μου!
«και γκομενάκι σου και πουτανάκι σου, θα είμαι ότι θέλεις!»
για να πάρω άμεσα την απάντηση
«πουτανάκι θα σε κάνω έτσι κι αλλιώς, δεν θα σε ρωτήσω κιόλας! Εξάλλου έμαθα, ότι θέλεις τις φάπες σου για να είσαι εντάξει στον άντρα σου!»
με κάθε λεπτομέρεια λοιπόν, περιέγραψε ο Μιχάλης στον ξάδερφο μου την συνάντηση μας! δεν είχα να απαντήσω κάτι, ποτέ συνέχισε και μου εξήγησε τι ώρα θα φτάσει, για να είμαι στον σταθμό να τον περιμένω.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι μέρες πέρασαν, με το μυαλό μου να είναι συνέχεια στον ξάδερφο μου και όλα τα βράδια να μυρίζω το μποξεράκι του, ονειροπολώντας την στιγμή που θα με γαμάει! Επίσης ετοιμάζοντας το πλυσταριό, διαμορφώνοντας στο πίσω μέρος ένα χώρο, με παλιές κουβέρτες, μαξιλάρια, ποτά, ποτήρια κι άλλα πραγματάκια που θα μας ευκόλυναν. 
Από το πρωί που ξύπνησα, μέχρι το απόγευμα ήμουν σε έκσταση που θα τον συναντούσα, που θα με έκανε ολοκληρωτικά δικό του! έφτασα στον σταθμό μια ώρα νωρίτερα από την ώρα που θα έφτανε το τρένο, με το μυαλό μου πάντα να κάνει σχέδια, για αργότερα που θα βρισκόμαστε μόνοι μας!
Μόλις είδα το τρένο να φτάνει, η ταχυπαλμία έφτασε στο ζενίθ… έψαχνα να δω από πού θα κατέβει… κι επιτέλους τον είδα! Έτρεξα προς το μέρος του, θέλοντας να τον φιλήσω στα μάγουλα, όπως πάντα μετά από καιρό που είχα να τον δω, αλλά μου έκοψε την φόρα απότομα
«κόψε τις μαλακίες και πάρε ένα σάκο»
η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψε η συμπεριφορά του, αλλά δεν το πολύ σκέφτηκα, γιατί έδινα περισσότερο σημασία στο να τον παρατηρώ από πίσω, μιας και προχωρούσε μπροστά. Κοιτάζοντας του δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο, εκτός από την στιγμή που θα γονατίσω μπροστά του, για να ξανά πάρω τον πούτσο στο στόμα, αλλά και την ώρα που θα μου πει ότι θα με γαμήσει!
Βγαίνοντας από τον σταθμό, άνοιξα λίγο τον βήμα για να τον φτάσω, μήπως κι ανταλλάξουμε καμία κουβέντα, γιατί φευγαλέα πέρασε από το μυαλό μου (παρά τις καύλες που είχα και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο) ότι όλη αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είχε να κάνει με μένα και τρόμαξα στην ιδέα ότι είχε μετανιώσει για το αποψινό!
Φτάνοντας τον, τον ρώτησα πως ήταν το ταξίδι του
«πώς να ήταν ρε μαλάκα; Πονάνε τα αρχίδια μου, καύλωνα και ξεκαύλωνα και με το ζόρι δεν τραβούσα μαλακία»
αυτό που άκουσα με ανακούφισε, τελικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μαζί μου, αντίθετα η σκέψη ότι φτάνει σε μένα, τον καύλωνε πολύ!!! Μετά από λίγο φτάναμε στο σπίτι του, οπότε άφησα τον σάκο στην είσοδο. Εγώ εμένα τρεις οικοδομές πιο πάνω.
«έλα, πάμε πιο πάνω»
ξανά πήρα τον σάκο και προχωρούσα προς το δικό μου σπίτι, χωρίς να ξέρω τι έχει στο μυαλό του η για να είμαι ειλικρινής, ευχόμουν να ήθελε να κάνουμε αμέσως κάτι! φτάνοντας κοντά στο σπίτι μου, τον ρώτησα τι ώρα θα βρεθούμε
«έλα άνοιξε την πόρτα, πάμε στο πλυσταριό για λίγο…»
και μόνο που το άκουσα να το λέει αυτό, ο πούτσος μου έγινε πέτρα! Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει από την ταχυπαλμία… Ήμουν μερικά δευτερόλεπτα μακριά από τον πούτσο του Νίκου!
Από το τρέμουλο στα χέρια, δεν μπορούσα να βάλω αρχικά το κλειδί στην πόρτα της ταράτσας, αλλά και στην συνέχεια στην πόρτα από το πλυσταριό. Τότε ένιωσα να με βαράει στο κώλο ο Νίκος και να μου παίρνει το κλειδί από το χέρι.
«μέχρι να βρεις την τρύπα, θα μου πέσουν τα αρχίδια μαλάκα!»
άνοιξε την πόρτα και πέρασε μέσα, τον ακολούθησα κλείνοντας την πόρτα. Γύρισα και τον κοίταζα που άφηνε τους σάκους.
«τι κοιτάς ρε μαλάκα; Έπρεπε ήδη να έχεις πέσει στα γόνατα μπροστά μου!!!»
χωρίς καθυστέρηση, έπεσα στα γόνατα και προσπαθούσα να ανοίξω τα κουμπιά από το παντελόνι, κάτω από το τζάκετ που φορούσε. Αυτός απλά για να με διευκόλυνε, άνοιξε το τζάκετ και το κράτησε πίσω, βάζοντας τα χέρια του στη μέση. Από την μια το στενό τζιν που φορούσε, ο πούτσος του που σχηματιζόταν ολοκάθαρα προς τα δεξιά, μιας και είχε γίνει πέτρα (δεν ξέρω πόση ώρα ήταν έτσι) και τέλος τα χέρια που δεν έπιαναν από το τρέμουλο, όπως ακριβώς και με το κλειδί, δεν μπορούσα να ανοίξω το παντελόνι!!! Το κεφάλι μου ξαφνικά γύρισε ελαφρά αριστερά, από το μπάτσο που μου έριξε
«έλα τελείωνε με τα κουμπιά μαλάκα»
είπε με αγριεμένη φωνή και ίδια φάτσα, που μου θύμισε το άγριο πρόσωπο του Μιχάλη! Είχα ανοίξει μόνο τα δυο πρώτα κουμπιά, μου φαινόταν ότι κι ο Νίκος προσπαθούσε φουσκώνοντας, να θέλει να δυσκολέψει το άνοιγμα. Έπιασα τα πάνω δυο κουμπιά και με μια κίνηση απότομη, τράβηξα τις άκρες και τα κουμπιά άνοιξαν με την μια όλα!
«καλά λέει ο Μιχάλης ότι θέλεις τις μπάτσες σου για να πάρεις μπρος»
κατέβασα λίγο το παντελόνι του κι αυτός μου έπιασε το κεφάλι και το έτριβε στο πούτσο του, πάνω από το μποξεράκι, το οποίο μύριζε αρκετά. Μου έγειρε το κεφάλι και το κατέβασε κι άλλο, έτσι ώστε το στόμα μου να ακουμπάνε τα αρχίδια του
«φίλα τα αρχίδια του άντρα σου μαλακά»
το έκανα πολλές φορές και με τα χείλια, αλλά έβγαζα και την γλώσσα για να τα γλύψω, έστω και πάνω από το εσώρουχο! Με το ένα χέρι έπιασε τον πούτσο του, βάζοντας τον από το μποξεράκι και με το άλλο με κρατούσε σφιχτά από το μαλλί και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο σε όλο τον πρόσωπο και να με βαράει δυνατά πουτσοσκάμπιλα, στα μαγούλα, στα χείλια…τόσο πολλά και συνεχόμενα, που ένιωσα το πρόσωπο μου να ζεσταίνεται και να κοκκινίζει!!!
«τον θέλεις στο στόμα γαμιόλη ε;»
το έλεγε ξανά και ξανά, αλλά συνέχιζε να με σκαμπιλίζει για κάποια λεπτά μέχρι που μου το έχωσε στο στόμα κι άρχισε ένα τρελό γαμήσι, προσπαθώντας μερικές φορέα να τον σπρώξει όλο μέσα! Στο ρυθμό που έσπρωχνε, έκανε τα μάτια μου να τρέχουν συνέχεια δάκρυα κι ο πούτσος του να έχει γεμισει με τα σάλια μου! μέχρι που έσπρωξε συνεχόμενα τον πούτσο στο λαρύγγι μου, τον οποίο και κατάπια όλο
«πω ρε πούστρα! Καταπίνεις 19αρα πούτσα!!! Σε έκανε καλό τσιμπούκι ο φίλος!!!»
μου γάμησε λίγο ακόμα το στόμα και τράβηξε τα χέρια του από το κεφάλι
«έλα παρ’ τον μόνος σου»
ανασηκώθηκα λίγο να φτάσω το πουτσοκέφαλο του στο στόμα και άρχισα να τον παίρνω μέσα, όπου αυτή την φορά, έφτασα να καταπιώ όλο τον πούτσο του Νίκου, χωρίς να δυσκολευτώ πολύ, έχοντας όμως την αίσθηση του πνιγμού έντονα και καμία φορά μου ξέφευγαν αναγούλες και βηχάκια!
«στο έσκισε το λαρύγγι ο μεγάλος…μουνί στο έκανε!!!»
πρέπει να χαμογέλασα ακούγοντας τον να λέει μουνί, όπως είχε αναφέρει κι ο φίλος σε κάποια φάση της κουβέντας μας. άκυρη διαπιστώσει, μιας και έπρεπε να το περιμένω ότι θα έχουν ίδιες ατάκες, μιας και είναι κολλητάρια
δεν μ άφησε πολύ να κάνω παιχνίδι με τον πούτσο του! πήρε πάλι την πρωτοβουλία στο να μου γαμάει το στόμα, φανερά πλέον ότι έφτανε στο τέλος!
«θα φας φλόκια δυο ημερών ψώλα!...τι στόμα έχει ρε γαμιόλη…»
δυο τρεις γρήγορες κινήσεις κι ένιωσα η πρώτη ριξιά από τα χύσια του στο στόμα και τα υπόλοιπα μου τα πετούσε στη πρόσωπο, αφού είχε τραβήξει τον πούτσο έξω.
«πω ρε μαλάκα, τι τσιμπούκι κάνεις; Έγινες με δυο φορές τρομερή ψωλαρπάχτρα!!!»
έλεγε και με δυο δάχτυλα μου έφερνε τα χύσια του στο στόμα
«γλυψ’τα μαλάκα, δυο μέρες τα κρατούσα για σένα…μεγάλη η χάρη σου!»
είπε και γέλασε, χωρίς να σταματήσει να μου ταΐζει τα φλόκια του!


μου ζήτησε να του δώσω το κλειδί της εισόδου, για να μην χρειαστεί να χτυπήσει, γυρίζοντας από το σπίτι του, όπου θα πήγαινε να κάνει μπάνιο και να φάει.
Έμεινα μόνος, στο πλυσταριό , με το πρόσωπο μου να κολλάει από τα χύσια του, αλλά δεν ήθελα να τα πλύνω! Ο πούτσος μου ήταν ακόμα σκληρός, άνοιξα το παντελόνι μου κι άρχισα να τον παίζω, περνώντας από το μυαλό μου όλα όσα έγιναν πριν από λίγη ώρα, αλλά και με τον Μιχάλη πριν από λίγες μέρες! Αν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο, θα έχυνα σε δευτερόλεπτα, αλλά διέκοπτα συχνά, για να απολαύσω τις εικόνες που περνούσαν από το μυαλό μου…
Όταν έφτασα να σκεφτώ την φάση με τον Μιχάλη που μου ακουμπούσε τον πουτσοκέφαλο του στην τρύπα και ότι σε λίγη ώρα θα επέστρεφε ο Νίκος, δεν άντεξα! Έχυσα μέσα σ ένα παραλήρημα βογκητών και παρακαλετών να με γαμήσει, λες κι ήταν εκεί μαζί μου ο Νίκος!!!
Για μερικά λεπτά έμεινα ακίνητος, με τον πούτσο ακόμα μέσα στο χέρι, ο οποίος δεν έλεγε να χαλαρώσει! Παρέμενε ακόμα σκληρός! Πλύθηκα όπως όπως και πήγα στο πίσω μέρος του πλυσταριού για να ελέγξω τις τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτό που είχα ξεχάσει να πάρω ήταν ο φακός! Έτρεξα κάτω στο σπίτι για να πάρω τον φακό. Δεν ήταν κανείς κάτω, έτσι βρήκα την ευκαιρία να αλλάξω και μπλουζάκι, στο οποίο είχαν στάξει πολλά χύσια! Το έβαλα μάλιστα μέσα στο πλυντήριο, ανάμεσα σε άλλα ρούχα που είχε μέσα, για να μην το πάρει είδηση η μητέρα μου. Πέρασα κι από το τουαλέτα για να πλυθώ καλύτερα, να στρώσω το μαλλί που θύμιζε λες και πέρασα από ανεμοθύελλα και έτρεξα να πάω πάλι στο πλυσταριό, μην τυχών και γυρίσει ο Νίκος και δεν με βρει εκεί! Στην εξώπορτα, έπεσε το μάτι πάνω στο άρωμα της μητέρας μου, που μάλλον χρησιμοποίησε και άφησε πάνω στο πορτμαντό, βγαίνοντας για την έξοδο τους. Το πήρα και ψέκασα στα πλαϊνά του λαιμού, από δυο φορές.
Μπαίνοντας στο πλυσταριό είδα ότι Νίκος δεν είχε έρθει ακόμα. Οπότε ρύθμισα τα τελευταία, όπως να καλύψω καλά το παραθυράκι με κουβέρτα και κάθισα στο πίσω μέρος, περιμένοντας τον.

Δεν πρέπει να πέρασε μίση ώρα, όταν άκουσα χτυπηματάκια στην πόρτα του πλυσταριού. Άνοιξα κι ήταν ο Νίκος, φρέσκομπανιαρισμένος και με άλλα ρούχα! Έκανε μερικά βήματα μέσα
«μαλάκα πολύ πρήξιμο η μάνα μου, κάτσε και που θα πας, ακόμα δεν μας…»
σταμάτησε απότομα και γύρισε προς το μέρος μου, έκανε δυο βήματα μπροστά πλησιάζοντας με, έσκυψε ελαφρά προς τα μένα και μύρισε τον αέρα γύρω μου
«τι έγινε μικρέ; Φοράς γυναικείο άρωμα;»
του εξήγησα πως έγινε και έβαλα το άρωμα και χαμογελώντας πονηρά μου είπε
«ναι μωρό μου ξέρω ότι το έκανες άθελα σου, αλλά ταιριάζει γι απόψε που θα σε κάνω γκομενάκι μου!»
χαμογέλασα κι εγώ με το καλύτερο από τα χαμόγελα μου…και συμπλήρωσε πιάνοντας μου τον κώλο
«αλλά για να γίνεις γκομενάκι μικρέ μου, πρώτα πρέπει να σε κάνω κανονικό πουστράκι! Δεν γίνεσαι γκομενάκι με παρθένα κωλοτρυπίδα!»
με γυρίζει πλάτη σε αυτόν και κολλάει από πίσω μου, πιάνοντας με από την μέση τράβηξε τον κώλο μου πάνω στον πούτσο του! τον ένιωθα σκληρό πάνω μου! έσκυψε στο αυτί μου
«σήμερα αποκτάς γαμιά»
και με την άκρη της γλώσσας του μου έγλυφε το αυτί περιμετρικά! Είχε ανατριχιάσει όλο το σώμα μου! έγειρα το κεφάλι προς τα πίσω κι απολάμβανα
«έτοιμο είσαι πουτανάκι μου! Το μόνο που σου λείπει είναι να σου σκίσω την σούφρα»
 κολλητά όπως ήμασταν με οδήγησε προς το πίσω μέρος. Εκεί είδε τι είχα ετοιμάσει, όπως το πρόχειρο στρώμα από κουβέρτες και χαλιά, τα ποτά κτλ συνεπαρμένος από την όλη φάση ρώτησα αν θέλει να του βάλω ένα ποτό, με πολύ αισθησιακή φωνή, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου!!! με γύρισε και με έπιασε από τα μάγουλα με ένα χέρι, φέρνοντας την μούρη του κοντά στην δική μου!
«άκου να σου πω πούστρα, εδώ δεν ήρθαμε για ρομάντζο και αρραβωνιάσματα! Ήρθαμε για να φας πούτσο, να γουστάρουμε! Με ποτά και λουλούδια δεν θα νιώσεις πουτανάκι μικρέ μου!»
και με έσπρωξε πάνω στο πρόχειρο στρώμα που είχα φτιάξει, ενώ άρχισε να ξεντύνετε
«βγαλ’τα όλα»
ένιωθα λίγο μπερδεμένος, γιατί από την πλευρά μου τον έβλεπα σαν να είχαμε κάνει σχέση και από την δική του, έβλεπα έναν άντρα, που απλά θέλει να με γαμήσει! Η λογική λέει ότι έπρεπε αυτό τουλάχιστον να με στεναχωρήσει, αλλά συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο, με καύλωνε ακόμα περισσότερο αυτή η συμπεριφορά του
παρακολουθούσα τον ξάδερφο μου να ξεντύνεται, δείχνοντας μια σιγουριά γι’ αυτό που θα επακολουθούσε, ενώ εγώ έβγαζα τα ρούχα μου αργά, χωρίς να τον χάνω από τα μάτια μου, όχι ότι είχα μετανιώσει, το ήθελα πολύ να γίνει, εξάλλου ήμουν όλη αυτήν την ώρα καυλωμενος, με τον πούτσο μου να μην έχει χαλαρώσει καθόλου από την ώρα που μπήκε ο Νίκος στο πλυσταριό!!! μάλλον ένιωθα άγχος για το πώς θα είναι
«άντε τελείωνε, δεν θα ξημερώσουμε εδώ»
είχα μείνει με το σλιπάκι, όταν ο Νίκος έβγαζε και το μποξεράκι του! όταν είδα τον πούτσο του όρθιο και σκληρό να πάλλεται από το σκάλωμα που έκανε στο μποξεράκι, μου φάνηκε τεράστιος από κάθε φορά, που τον είχα δει τις προηγούμενες φορές, ακόμα και από την πίπα που μου έδωσε αμέσως μόλις γυρίσαμε από τον σταθμό! Ακόμα κι ο πούτσος του Μιχάλη, που με δυσκολία έκλεινα την παλάμη μου γύρω από τον κορμό του, μου φάνταζε μικρός με αυτό που έβλεπα! Είχα κολλήσει κυριολεκτικά!

Γονάτισε μπροστά μου και μου τράβηξε το σλιπάκι, βγάζοντας μου σχεδόν με την μια
«αν νομίζεις ρε πουστράκι, ότι θα κανείς πίσω τώρα είσαι γελασμένος!»
σηκώθηκε, πήγε δυο βήματα πίσω και μου είπε
«από δω και πέρα, κάθε φορά που θα βρισκόμαστε μόνοι κάπου, για να σε γαμήσω, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι, θα έρχεσαι γονατιστός και θα μου φιλάς τα αρχίδια, έτσι θα δείχνεις υποταγή στον άντρα και γαμιά σου!»
άνοιξε τα πόδια λίγο δεξιά κι αριστερά κι έβαλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι του
εγώ αμέσως στα γόνατα πήγα προς το μέρος του έσκυψα προς τα αρχίδια του και τα φίλησα, αλλά έκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω και γλώσσα, γι’ αυτό και αμέσως ένιωσα ένα δυνατό χαστούκι, το οποίο έτσουξε πραγματικά!
«θα στα λέω μια φορά! Σου είπα φιλάς τα αρχίδια μου, δεν σου είπα να τα γλύψεις! Αλλά οκ, δεν πειράζει, όπως είπε κι ο Μιχάλης, θέλεις τις φάπες σου για να μαθαίνεις!»
με τράβηξε από το χέρι και με γύρισε μπρούμυτα στο στρώμα, έπεσε από πάνω μου κι έτριβε τον πούτσο του στην σχισμή του κώλου μου! είχα ξεχάσει το τσούξιμο στο μάγουλο τα πάντα! Ένιωθα βαρύ το σώμα του πάνω στο δικό μου, να σπρώχνει το πούτσο του στη σχισμή σαν να με γαμάει! Είχα ανάψει για τα καλά, μέσα ήδη άρχισα να παρακαλάω να με γαμήσει, δεν χρειαζόμουν πολλά ακόμα από τον Νίκο, ήθελα τον πούτσο του μέσα μου!
ανασηκώθηκε, έγειρε πίσω και πήρε ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό από το μπουφάν του, γυρίζοντας με τράβηξε από την λεκάνη προς τα πίσω, έτσι ώστε ο κώλος μου να είναι στον αέρα και το κεφάλι μου στο στρώμα και με το χέρι του μου χτύπησε ελαφρά ανάμεσα στα πόδια, για να τα ανοίξω περισσότερο. Ένιωσα το κρύο λιπαντικό να τρέχει ανάμεσα στην σχισμή μέχρι την τρυπά, όπου ο Νίκος το συγκρατούσε με το δάχτυλο, που έτριβε σιγά σιγά γύρω, αλλά και σπρώχνοντας το μέσα στην τρύπα. Όσο μου έχωνε το δάχτυλο, εγώ σφιγγόμουν
«δεν έχεις χώσει ποτέ τίποτα στον κώλο σου ρε μαλάκα; Κάνα καρότο, αγγούρι έστω κερί όπως τα άλλα πουστράκια;»
του είπα ότι δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι τότε πέρα από το να σαλιώνω με τα δάχτυλα την τρύπα μου και να παίζω με αυτήν, χωρίς καθόλου να βάζω δάχτυλο!
«πω ρε πούστη μου με καύλωσες τρέλα! Που ΄σαι Μιχάλη να ακούσεις και να δεις τι θα γαμήσω!»
είπε, ενώ συνέχιζε να με γαμάει σιγά σιγά με το δάχτυλο, ρίχνοντας επιπλέον λιπαντικό.
Ένιωθα πολύ ωραία με τον τρόπο που έπαιζε ο Νίκος με την τρυπά μου, καύλωσα τόσο, που άρχισα ελαφρά να κουνάω τα κωλομέρια μου σε κάθε κίνηση του δάχτυλου του μεσα στην τρύπα μου, αλλά ένιωσα πραγματικά ανατριχίλα, όταν άρχισε να τρίβει τον πούτσο του ανάμεσα στην σχισμή, ρίχνοντας πάλι λιπαντικό! Μου έφυγαν αρκετοί αναστεναγμοί δυνατά, αλλά από μέσα μου φώναζα στον ξάδερφο μου να με γαμήσει, να με γαμήσει δυνατά και ανελέητα.
«η σούφρα σου ανοιγοκλείνει σαν τρελή, είσαι ψόφιος για πούτσο ρε γαμιόλη!»
με έσπρωξε να πέσω μπρούμυτα, πήρε ένα από τα μαξιλάρια και το έβαλε από κάτω μου, για να σηκωθεί ο κώλος μου λίγο ψηλότερα από το σώμα! Μου άνοιξε απότομα τα πόδια και ήρθε λίγο πιο μπροστά. Γύρισα το κεφάλι και είδα να ρίχνει πάνω στον πρησμένο πούτσο του λιπαντικό και να το αλείφει σε όλο το μήκος του κορμού! Γύρισα ξανά το κεφάλι και περίμενα να νιώσω τον πούτσο του, να μπαίνει μέσα μου! έλεγα και ξανά έλεγα από μέσα μου «έλα Νίκο, σκίσε με, σκίσε με σκίσε με»
στήριξε το αριστερό χέρι κοντά στον ωμό μου και με το άλλο κεντράριζε τον πούτσο του στην τρύπα!
Η τρυπά μου πραγματικά παλλόταν, το ένιωθα…μου ξέφυγε ανάμεσα στα βουητά «γάμησε με!!!»
«έτσι ρε πούστρα, να παρακαλάς για πούτσο!»
ένα απότομο σπρώξιμο του Νίκου, μ’ έκανε να τιναχτώ προς τα πίσω και να μου φύγει ένα δυνατό «αχ» λέγοντας ότι πονάει, αλλά ο Νίκος με ξανά έσπρωξε μπροστά και με τον χέρι που στηριζόταν στο στρώμα, μου πίεζε τώρα το κεφάλι κάτω!
Ένα δεύτερο σπρώξιμο του Νίκου μ΄ έκανε να φωνάξω δυνατότερα από τον πόνο, αλλά χωρίς να μπορώ να κουνηθώ με τον τρόπο που μου πίεζε το κεφάλι! Ανάμεσα στα βογκητά και τα αναφιλητά του πόνου έλεγα «σταματά πονάει|
«πω ρε μαλακά, νιώθω που σου ανοίγω την τρύπα, στην σκίζω κυριολεκτικά!»
εγώ εξακολουθούσα συνέχεια, να παρακαλάω να σταματήσει ανάμεσα στα βογκητά μου!!! κάποια στιγμή με αρπάζει από τα μαλλιά και με φέρνει πίσω στο σώμα του και είπε
«άκου να σου πω τσουλάκι, τι νόμισες με το δάχτυλο θα σε γαμούσα; Πούτσο ήθελες και πούτσο τρως! Σήμερα πονάς και αύριο θα με ψάχνεις για να σου ρίξω κι άλλο πούτσο… γι αυτό σκάσε, αφού έτσι κι αλλιώς, θα σε γαμήσω θέλεις δεν θέλεις»
κλαψουρίζοντας σχεδόν κατάφερα να πω «μόνο για λίγο Νίκο σταμάτα»
«τι λες ρε πουστράκι! Έχω καρακαυλώσει και μου λες να σταματήσω; Σου είπα, σήμερα θα σε κάνω πραγματικό πουστράκι και η ώρα είναι τώρα, τώρα θα σε γαμήσω σαν πουτάνα»
με γύρισε ανάσκελα έβαλε το μαξιλάρι κάτω από την μέση μου και μου σήκωσε τα πόδια! Το θέαμα του πούτσου του με καύλωνε τρελά, την μια στιγμή δεν ήθελα να συνεχίσει και τώρα τον ήθελα κολασμένα!
«δεν θέλεις δεν θέλεις, αλλά η κωλοτρυπίδα σου ανοιγοκλείνει τρελά»
ακούμπησε τον πούτσο του στην τρύπα και χωρίς περιστροφές έσπρωξε απότομα λίγο μέσα τον πούτσο του, έβαλε τα πόδια μου ανάμεσα στα μπράτσα του, ανασηκώνοντας τον κώλο μου περισσότερο, αλλά κι ο πούτσος του να μπει πιο βαθιά! Αναγκάζοντας με να βογκάω δυνατά και συνέχεια από τον πόνο
«με καυλώνει να πονάει ο πούτσος μου τα πουστράκια!!! Αλλά ξέρω ότι γουστάρετε πούτσο!»
ταυτόχρονα έχωνε ακόμα πιο βαθιά τον πούτσο
«πες ρε μαλάκα τι σου κάνω την σούφρα;»
το είπε δυο φορές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να μιλήσω! Άφησε από το μπράτσο του το πόδι μου και μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι!
«τι σου είπα ρε τσουλάκι; Μια φορά θα σου λέω πράγματα, το ίδιο και όταν σε ρωτάω, τι σου κάνω την σούφρα;;;»
σήκωσε το σώμα του και πίεσε τα ποδιά μου από τα μπούτια προς το σώμα μου κι άρχισε σιγά σιγά να με γαμάει…έριξε ακόμα λίγο λιπαντικό στον πούτσο και επιτάχυνε το γαμήσι, σπρώχνοντας όλο και πιο βαθιά τον πούτσο του…τα βογκητά μου πλέον έγιναν δυνατά σε κάθε σπρώξιμο αναγκάζοντας τον να σταματήσει, να πάρει το μποξεράκι του και να μου το χώσει στο στόμα
«δάγκωσε το, γιατί δεν αντέχω άλλο, θέλω να σε γαμήσω κανονικά, όπως αξίζει στα πουστράκια»
έκανα όπως μου είπε ενώ ο Νίκος με γαμούσε με κοφτές κινήσεις μέχρι που ένιωσα ένα δυνατό πόνο, που έκανα να μάτια μου να γεμίσουν δάκρυα και η φωνή από το ουρλιαχτό μου να βγαίνει πνιγμένη από το μποξεράκι του ξαδέρφου μου στο στόμα! Ο Νίκος είχε σταματήσει και με κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια, έχοντας ένα σαρκαστικό χαμόγελο στα χείλι
«τώρα είσαι πουστράκι! Στην έσκισα την σούφρα γαμιόλα! Τον πήρες όλο μέσα»
κι άρχισε να με γαμάει ανεβάζοντας σε κάθε κίνηση τον ρυθμό όλο και περισσότερο…ένιωθα σε κάθε σπρώξιμο που έκανε, ένα πόνο στο στομάχι και στην τρύπα ένα τσούξιμο, πιο γλυκό όμως από πριν!
Έπεσε ξανά πάνω μου, με τα πόδια μου στα μπράτσα του και με γαμούσε γρήγορα! Πονούσα αλλά όχι όπως την αρχή…δεν είχα πλέον τον πόνο στο μυαλό μου! μηχανικά σχεδόν έβαλα τα χέρια στη μέση του Νίκου και χάιδευα την πλάτη φτάνοντας μέχρι τα μπράτσα του!
«έτσι βρωμά! σε λίγο καιρό θα μου πιέζεις την λεκάνη για να σου τον χώνω όλο μέσα ξανά και ξανά…γουστάρεις τσουλάκι ε;»
με το μποξεράκι στο στόμα ακόμα, απλά ανοιγόκλεισα τα μάτια! Με μια κίνηση μου το βγάζει από το στόμα
«πες τώρα, να συνεχίσω η να σταματήσω το γαμήσι»
είπα δυο φορές «συνέχισε συνέχισε» πολύ ξεψυχισμένα βλέποντας ξανά στο πρόσωπο του εκείνο το σαρκαστικό χαμόγελο! Κι αυτός συνέχισε να με γαμάει, βγάζοντας κι αυτός κοφτά βογκητά κι όλο και με γαμούσε σε γρηγορότερο ρυθμό μέχρι που σχεδόν φώναξε
«παρ’τα στη σούφρα ρε πούστη»
με κόφτες και δυνατές κινήσεις, άρχισε να χύνει μέσα στον κωλοτρυπίδα μου κι εγώ πάνω στη κοιλιά μου με τα βογκητά μας να μπλέκονται
έπεσε πάνω μου λαχανιασμένος όπως ήμουν κι εγώ! ένιωθα την τρύπα μου ανοιχτεί καθώς ο πούτσος του Νίκου είχε γλιστρήσει έξω… αφού πέρασαν μερικά λεπτά, γύρισε και ξάπλωσε δίπλα μου
«τώρα βαλε να πιει ο γαμιά σου»
σηκώθηκα αμέσως και του σέρβιρα το ποτό, άναψε τσιγάρο και απ κατάλαβα το απολάμβανε! Είχα ακούσει πολλές φορές ότι μετά από ένα καλό γαμήσι το τσιγάρο είναι απαραίτητο, αλλά κι ευχαρίστηση, πιστεύοντας ότι απόλαυσε το γαμήσι κι αυτό μ’ έκανε να νιώθω χαρά.
ένιωσα να βγαίνουν υγρά από την τρυπά μου, έβαλα το χέρι έντρομος, αφού το μυαλό μου πήγε ότι μάτωσα, αλλά ήταν τα χύσια του ξάδερφου μου! σηκώθηκα βγήκα μπροστά και άρχισα να σκουπίζομαι και με τα δάχτυλα ήθελα να καταλάβω πόσο άνοιξε η τρυπά μου…αλλά άκουσα τον ξάδερφο μου να λέει, που είχε σηκωθεί κι αυτός
«θέλει να φας κάνα δυο τρεις πούτσος για να ανοίξει καλά το τρυπάκι σου, αλλά οκ αυτό θα το κανονίσω!»
εκείνη την μέρα δεν με ξανά γάμησε, ενώ το ήθελα και περίμενα να το κάνει! δεν είπε σχεδόν τίποτα για το γαμήσι, αν του άρεσε η όχι, γενικά μου έλεγε ιστορίες από τον Στράτο. Δεν τόλμησα φυσικά να ρωτήσω, γιατί από την μικρή εμπειρία μαζί με τον ξάδερφο μου ήξερα ότι θα πρέπει να αποφεύγω τις ερωτήσεις! Μόνο αφού έφτανε το δεύτερο ποτό στο τέλος του μου είπε
«τώρα που είσαι γκομενάκι μου, πρέπει να ξέρεις ότι πούτσο μόνο από μένα και όποιον άλλον θέλω εγώ θα μπορείς να τρως, κανόνισε να μάθω η να καταλάβω ότι πηδήχτηκες με άλλον χωρίς να το ξέρω»
του είπα ότι αυτό εννοείται και να μη το σκέφτεται καθόλου! δεν θα έκανα τίποτα, που να μην το θέλει!
«έτσι μπράβο μικρέ! Και μην στεναχωριέσαι, μαζί μου θα χορτάσεις από πούτσες, πολλές και διαφορετικές»
είπε χαμογελώντας και χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά. Ήξερα ότι με αυτό που λέει, το λιγότερο θα κανόνιζε να με γαμήσει και ο Μιχάλης, αλλά δεν με πειράζει, αφού με το μυαλό μου τότε με ικανοποιούσε που με ήθελε αποκλειστικά (μονομερώς μεν) γι’ αυτόν και… τον φίλο του!

1 σχόλιο: